aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Και να μην προσθέσουμε τίποτα έχουμε πλήρη ομάδα» (vid)

Πετρίδης: «Και να μην προσθέσουμε τίποτα έχουμε πλήρη ομάδα» (vid)

Στο περιθώριο ψεσινής εκδήλωσης της MC DIGITAL MEDIA, ο Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στην κάμερα, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ.

«Εύχομαι τα καλύτερα και καλή συνέχεια, καλό κουράγιο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιπροσωπεύεται σαν γκρουπ. Ελπίζω σε μια καλή όπως έχουμε συνεργασία και καλό πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων.

-Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει να μάθει τα νέα, δεν έχετε τοποθετηθεί ακόμα ποια θα είναι η επόμενη μέρα:
«Ακόμα λίγες ώρες και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα ενημερωθεί για τις αποφάσεις μας. Ήταν μια ψυχρολουσία το αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου και δουλεύουμε εντατικά για να επανέλθουμε δυναμικά στην επόμενη αγωνιστική. Οι αποφάσεις είναι δύσκολες, όμως τις επόμενες ώρες θα ενημερωθεί και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ».

-Πέραν από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, θα γίνουν και άλλες προσθαφαιρέσεις;
«Λίγη υπομονή και τις επόμενες ώρες ελπίζω να υλοποιηθούν τα θέματα που επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

-Μιλήσατε και παλαιότερα, λίγο πριν τη συνέλευση της εταιρείας για το θέμα με τα οικονομικά ότι θα προσπαθήσετε να είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση. Από τότε μεσολάβησαν πολλές ηχηρές μεταγραφές που μπορεί να μην περίμενε κανείς φίλος του ΑΠΟΕΛ. Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε;
«Όλα γίνονται μελετημένα και η διοίκηση αυτή και προσωπικά η πορεία μου στα διοικητικά είμαι αρκετά έμπειρος για να κρίνω τις ενέργειες που κάνουμε και αν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Και φυσικά μπορούμε να ανταποκριθούμε, έχουμε τις λύσεις και γι’ αυτό προχωρούμε σε αυτές τις μεταγραφές που έχετε δει. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ποτέ το ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύσει και το αποδείξαμε και στο παρελθόν».

-Είστε αισιόδοξος ότι η σεζόν θα πάει καλά;
«Βεβαίως, αλλοίμονο. Νομίζω με την ομάδα που έχουμε και τίποτα να μην προσθέσουμε έχουμε μια πλήρη ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που εντοπίσαμε που θέλουμε να τα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ