Ο Πρόδρομος Πετρίδης, παρά το αρνητικό κλίμα εις βάρος του που δημιουργήθηκε ειδικά το τελευταίο διάστημα, φεύγει από την προεδρία του ΑΠΟΕΛ με καθαρή τη συνείδησή του. Κάτι που τονίζει στη σημερινή γραπτή δήλωσή του:
«Γνωρίζω ότι ενδεχομένως και η σημερινή μου τοποθέτηση θα αποτελέσει αφορμή για νέους σχολιασμούς και επιθέσεις, από επώνυμους και από άλλους κρυμμένους πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου. Η συνείδησή μου, όμως, είναι καθαρή.
Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Ένας πρόεδρος δεν μετριέται από το πόσο κρατά την καρέκλα»
Έπραξα με γνώμονα αυτό που πίστευα ότι διασφαλίζει το μέλλον της ομάδας και το πλήρωσα, πολλές φορές, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Αν κάποιοι αμφισβητούν την αγάπη μου για τον ΑΠΟΕΛ, είναι δικαίωμά τους.
Το γεγονός ότι εγώ, οι στενοί μου συνεργάτες και η οικογένειά μου γνωρίζουμε τις θυσίες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, μου είναι αρκετό. Αδίκησα την οικογένειά μου και αυτό με βαραίνει».














