aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Η πιο δύσκολη σεζόν, αγγίξαμε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία»

Πετρίδης: «Η πιο δύσκολη σεζόν, αγγίξαμε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία»

Ως την πιο δύσκολη σεζόν με τον ίδιο στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, χαρακτήρισε τη φετινή, ο Πρόδρομος Πετρίδης στον χαιρετισμό του κατά τη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας. Μεταξύ άλλων, μίλησε επίσης για το οικονομικό αλλά και τη βαθμολογική ανατροπή, την οποία… άγγιξαν οι γαλαζοκίτρινοι.

Όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης:

Αρχικά είπε: «Μια απίστευτα δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε. H πιο δύσκολη σεζόν που είχα να αντιμετωπίσω, η χρονιά 2021-2022, από τον καιρό που είμαι στα διοικητικά. Το θέμα με το οικονομικό κομμάτι παρουσιάζεται διογκωμένο.».

Για το αγωνιστικό: «Γνωρίζαμε πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ ψηλός. Οι επενδυτές άλλαξαν τις ισορροπιές. Αυτές θα αλλάζουν την πραγματικότητα και τη νέα χρονια. Προχωρήσαμε σε υπερβάσεις».

Για τον Πουρσαιτίδη: «Δεν κρίθηκε την πρώτη αγωνιστική. Αξιολογήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε την αποδέσμευση του. Ορθή απόφαση. Η έλευση του Αυγουστή έφερε την βελτίωση. Αγγίξαμε τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανατροπή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν ξεχωριστός. Βοήθησε τα μέγιστα».

Για το εμπορικό κομμάτι: «Καταφέραμε να εντάξουμε στην εμπορική μας ομάδα την εταιρεία Stoiximan. Θα πορευτούμε μαζί μέχρι το 2024».

Για τη συμφωνία με NAGA PAY: «Πρόκειται για μια εταιρεία Παγκόσμιας εμβέλειας. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση όταν ντυθεί ο Αρχάγγελος με τα χρώματα του χορηγού».

Για το οκονομικό: «Η πιο δύσκολη περίοδος το 2020-21. Γνωρίζαμε πως αναπόφευκτα θα υπήρχε έλλειμα της τάξης των €8.000.000. Το καθεστώς του κυπριακού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει. Νεοφώτιστες ομάδες εξήγγειλαν πως έρχονται επενδυτές. Τα μπάτζετ είναι πολύ μεγάλα».

Για τη νέα σεζόν: «Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μπουμε στους ομίλους του UEFA Conference. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές μετά από εισήγηση του τεχνικού επιτελείου».

Για το θέμα του επενδυτή: «Κάνουμε προσπάθειες για επενδυτή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να μας ικανοποιεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ