aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Για τον ΑΠΟΕΛ τίποτα δεν ήρθε ποτέ εύκολα, πάμε για το 29ο»

Πετρίδης: «Για τον ΑΠΟΕΛ τίποτα δεν ήρθε ποτέ εύκολα, πάμε για το 29ο»

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη στους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων, δίνοντας παράλληλα σύνθημα για την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος.

Το μήνυμα του Πρόδρομου Πετρίδη:

Εκ μέρους, εμένα προσωπικά, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, απευθύνω εγκάρδιες ευχές προς όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Σε αυτές τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε όλοι, με τις οικογένειες και τους φίλους μας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα μπορείτε.

Με απόλυτη προσοχή στους δρόμους, αξιοποιήστε το χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, για τη συνέχεια. Κλείσαμε το 2022 στην κορυφή της βαθμολογίας και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, θα προχωρήσουμε στη νέα χρονιά, με μοναδικό στόχο να δούμε ξανά τον ΑΠΟΕΛ μας, πρωταθλητή για 29η φορά στην ένδοξη ιστορία του. Είναι γεγονός ότι διανύουμε ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα όπου οι ανταγωνιστές μας, παρουσιάζονται δυνατοί, σε πολλούς τομείς.

Όμως για τον ΑΠΟΕΛ, τίποτα δεν ήρθε ποτέ εύκολα. Είμαστε μαθημένοι να παλεύουμε, με τις δικές μας δυνάμεις και γι’ αυτό είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας. Και έχουμε πάντα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Το μεγάλο μας κόσμο. Μαζί σας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Μέσα στο 2022, ο κόσμος μας απέδειξε ότι μπορεί να κάνει το κάθε γήπεδο της Κύπρου, έδρα του ΑΠΟΕΛ. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στο 2023 και να καταρρίψουμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης.

Ξέρουμε ότι το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και απαιτητικό. Οφείλουμε όλοι μας, να δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας, στηρίζοντας την ομάδα μας, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Σας ευχαριστώ θερμά, που αποδεικνύετε σε κάθε αγώνα, γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ιδέα και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, να σταθούμε αντάξιοι, δίπλα στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ