aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης για προπονητές: «Κάποιοι αδικήθηκαν. Είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε;»

Πετρίδης για προπονητές: «Κάποιοι αδικήθηκαν. Είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε;»

Για τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών επί θητείας του στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ απάντησε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης μίλησε για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, παραδέχθηκε ότι κάποιοι προπονητές αδικήθηκαν, όμως τόνισε πως η επιτυχία της ομάδας είναι πάνω απ΄ όλα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Είναι κανείς με την εντύπωση ότι είναι αυτοσκοπός να διώχνουμε προπονητές; Τι πιο εύκολο να φέρναμε κάποιον και να τον αφήναμε εκεί να δουλέψει και να αναπτύξει την ομάδα. Είμαστε ως ΑΠΟΕΛίστες έτοιμοι να δεχθούμε το ενδεχόμενο αποτυχίας; Δεν είμαστε έτοιμοι; Έθεσα αυτό το ερώτημα στις Γενικές Συνελεύσεις. Κανένας δεν συμβιβάζεται ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα. Κάναμε λάθη στις επιλογές, ως πρόεδρος αναλαμβάνω την ευθύνη. Κάποιες δεν ήταν επιλογή του Δ.Σ. αλλά από επαγγελματίες, όμως είχαν την ίδια κατάληξη. Κάποιοι βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, μπορεί να αδικήθηκαν από την απομάκρυνση τους, όμως προτεραιότητα για εμένα είναι η επιτυχία της ομάδας. Η επιλογή προπονητών είναι η πιο δύσκολη στην στελέχωση μιας ομάδας. Γιατί αν δεν υπάρχουν αποτελέσματα και θέαμα υπάρχει αμφισβήτηση».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ