aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης για Ομόνοια: «Βλέποντας τους παίκτες το πρωί…»

Πετρίδης για Ομόνοια: «Βλέποντας τους παίκτες το πρωί…»

Ανακουφισμένος ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, για την πρόκριση των γαλαζοκιτρίνων στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) και στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ: «Έχει γράψει ξανά ιστορία ο ΑΠΟΕΛ. Μετά από πολύ κόπο και μόχθο, ας μη ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε με 2 ήττες και μια αγωνιστική πριν το τέλος, ο ΑΠΟΕΛ είναι προκριμένος στην επόμενη φάση. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες, οι προπονητές και ο υπέροχος κόσμος που έκανε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα που έχουμε να τη δούμε καιρό. Έστω και λίγοι, 600-700, ήταν σημαντικοί η προσφορά τους. Τώρα βλέπουμε τη συνέχεια. Έχουμε ένα ντέρμπι τη Δευτέρα. Ελπίζουμε να ξεκουραστούν οι παίκτες για να είναι έτοιμοι. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Οπωσδήποτε όμως, είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για την πρόκριση: «Ήταν ένα από τα κλειδιά το 2-2 με την Καραμπάχ. Το έβλεπα πριν το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, και διέκρινα την πίστη των ποδοσφαιριστών. Έχουμε την ποιότητα, και με το πειθαρχημένο παιχνίδι που έκανα χθες έφερε την πρόκριση. Ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Βαρετός, λασπωμένος. Ευτυχώς κύλησαν όλα ομάδα και δεν προέκυψε τραυματισμός που να ήταν αιτία το γήπεδο».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι. Νομίζω ήδη το μυαλό μας είναι εκεί. Βλέποντας τους σήμερα το πρωί, νομίζω θα προσαρμοστούν».

Για τον Μερκή: «Διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Έχει όλες τις πιθανότητες και με το δίκαιο του, να διεκδικήσει συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια. Δεν τίθεται θέμα, μακάρι να συνεχίσει να είναι υγιής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ