aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Για να διεκδικείς πρέπει να ξοδεύεις, στόχος και η πώληση παικτών»

Πετρίδης: «Για να διεκδικείς πρέπει να ξοδεύεις, στόχος και η πώληση παικτών»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης πριν από την αναμέτρηση των «γαλαζοκιτρίνων» με την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ, για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωτευουσιάνων παρουσιάστηκε αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου.

«Είναι ένα παιχνίδι εντός το πρώτο ομίλων και θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα για να κάνουμε το κάτι παραπάνω στον όμιλο. Έχουμε την ποιότητα και το ρόστερ να κάνουμε το βήμα παραπάνω, φτάνει να το δείξουμε στο γήπεδο. Στόχος μας είναι όσο πιο μακριά μας πάρει το ταξίδι, όμως είναι πολύ σημαντικό το σημερινό ματς. Το γήπεδο θα μιλήσει. Η πρόκριση θα στηριχθεί στα δικά μας αποτελέσματα. Σήμερα απέναντι στον φαινομενικά υποδεέστερο αντίπαλο πρέπει να κερδίσουμε. Την Καραμπάχ κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει, εξάλλου χάσαμε εδώ από αυτή την ομάδα».

Ερωητθείς για πίεση: «Καμία πίεση, πάντα στα ευρωπαϊκά προσπαθούμε για το καλύτερο. Το ΑΠΟΕΛ έχει τη δική του εμπιστοσύνη, με τα δικά του αποτελέσματα να προχωρά. Το βλέπουμε από τη διοίκηση μέχρι τον φροντιστή. Προσπαθούμε σε αυτούς που έρχονται να τους περνάμε το DNA του ευρωπαίου και του πρωταθλητή. Έχουμε ακόμη αρκετά περιθώριά βελτίωσης».

«Σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή, ξέραμε τα προβλήματα με τον κ. Τραμετσάνι. Δεν θέλαμε να βιαστούμε και κάναμε την κατάλληλη στιγμή την αλλαγή. Είναι σημαντικό θέμα το οικονομικό, έχει ανάγκη αυτή την παρουσία στους ομίλους ο ΑΠΟΕΛ. Για να διεκδικείς πρέπει να ξοδεύεις. Με το μπάτζετ που έχει ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη τα έσοδα από τους ευρωπαϊκούς ομίλους. Επενδύσαμε ιδιαίτερα φέτος. Τα χρήματα έρχονται είτε με προκρίσεις σε ομίλους είτε με πωλήσεις παικτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ