aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης για ιδιόκτητο γήπεδο: «Είμαστε πολύ κοντά, έφτασε η ώρα...»

Πετρίδης για ιδιόκτητο γήπεδο: «Είμαστε πολύ κοντά, έφτασε η ώρα…»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95.0. Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν στην ομάδα του και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το όνειρο ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου.

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ανακοινώσουμε εξελίξεις για το γηπεδικό. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσουμε αυτό το έργο. Έχουμε δημιουργήσει τις οικονομικές δυνατότητες για να ανταποκριθούμε. Ένα έργο της τάξης των 25 εκατομμυρίων μπορούμε να το υλοποιήσουμε σε συνεργασία βέβαια με κάποιους άλλους επενδυτές», είπε μεταξύ άλλων και οι αναφορές του για το γηπεδικό αξιολογούνται ως οι πιο σοβαρές των δηλώσεών του.

Για την προσπάθεια ενίσχυσης είπε: «Γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση. Έχουμε αποστείλει κάποιες προτάσεις. Δεν θα φέρουμε κάποιον για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες προτάσεις παίρνουμε από μάνατζερ. Δεν είναι όμως εύκολο να πάρεις ποιοτικούς παίκτες. Κατά την άποψη του Κρίστιανσεν και του Σάμπουριτς θέλουμε κάτι πιο ποιοτικό. Αναμένουμε απαντήσεις από τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές. Αν και εφόσον υπάρξει κατάληξη, μέχρι την Τετάρτη ίσως κλείσουμε και τις δυο μεταγραφές».

Σχετικά με το ντεμπούτο του Μπαράλ το οποίο συνδυάστηκε με δύο γκολ, είπε: «Ήταν μια εντελώς προσωπική επιλογή του Κρίστιανσεν ο Μπαράλ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα στην επίθεση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερος.»

Για τον αρχισκάουτερ Χουάνχο Λορένθο ανέφερε: «Είναι ένας σκάουτερ εγνωσμένης αξίας. Βλέπουμε το πόσο καλά γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές που μας προτείνονται. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον κύριο Λορένθο μόνο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θα κριθεί περισσότερο το καλοκαίρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ