Πετρίδης για Αποστολάκη – Χριστοδουλόπουλο: «Μας ενδιαφέρει η ελληνική αγορά…»

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Κώστα Αποστολάκη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στον ACTIVE (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ παραδέχθηκε ότι ενδιαφέρει την ομάδα του η ελλαδική αγορά, τονίζοντας όμως πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον δεξιό μπακ των γαλαζοκιτρίνων.

Η σχετική τοποθέτηση

Ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ οι Αποστολάκης και Χριστοδουλόπουλος: «Όπως ξέρετε ο κύριος Χατζηλούκας έλειπε στο εξωτερικό για μετεγγραφικούς σκοπούς και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα. Οι άλλοι μας συνεργάτες είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον κ. Ουζουνίδη και το τεχνικό τιμ. Γνωρίζουμε από τώρα κάποιες ανάγκες που έχει η ομάδα. Όταν αρχίσει η μετεγγραφική περίοδος θα προχωρήσουμε. Έχω πει ξανά ότι η ελληνική αγορά πάντοτε ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ. Ας μην ξεχνάμε ότι εκεί βρίσκονται οι Μιχαήλ και Ζαχίντ. Να δούμε πως θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα και θα δούμε».

Υπάρχει συμφωνία με τον Αποστολάκη: «Ξέρουμε ότι λήγει το συμβόλαιό του και είναι νεαρός. Δεν παίρνει θέση στη λίστα Α’. Από εκεί και πέρα είναι να δούμε αν έχει και η δική του πλευρά ενδιαφέρον. Μας ενδιαφέρει ναι και δεν το αποκλείω. Δεν είναι στις προτεραιότητες μας τώρα. Κανένας δεν βλέπει αυτή τη στιγμή αυτά τα πράγματα με αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ