aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Τέτι»

Πετρίδης: «Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Τέτι»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης πήρε πρώτος τον λόγο και παρουσίασε τον Τέτι και Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε μεταξύ άλλων πως αμφότεροι γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, ενώ τόνισε πως οι στόχοι είναι αδιαπραγμάτευτοι.

Αναλυτικά: «Το τελευταίο διάστημα πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις από τη διοίκηση και όταν υλοποιούνται θα παρουσιάζονται. Επιχειρήσαμε κι άλλες φορές να προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή, όμως όλες οι περιπτώσεις δεν αφορούσαν πρόσωπο με εμπειρία και προσανατολισμό στην οργάνωση του προπονητικού προγράμματος κλπ. Με την πρόσληψη του κ. Τέτι που έχει τεράστια εμπειρία, επιλέξαμε έναν άνθρωπο που μπορεί να αντεπεξέλθει, είτε με τα μετεγγραφικά, είτε με τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου. Γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Οι στόχοι μας είναι αδιαπραγμάτευτοι. Πρέπει να τους περιβάλουμε με υπομονή. Ο κ. Τέτι επέλεξε τον κ. Τραμετσάνι που παρουσιάζεται σήμερα μαζί του. Καλωσορίζω και τους δύο και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ