aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: Εκεί που «γεννήθηκαν» Πελέ και Νεϊμάρ

Πετρίδης: Εκεί που «γεννήθηκαν» Πελέ και Νεϊμάρ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, βρίσκεται στη Βραζιλία όπως έγινε γνωστό αρχές της εβδομάδας. Σήμερα, το γραφείο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση σχετικά με την συνάντηση του Πετρίδη με τον πρόεδρο της, Μοντέστο Ρόμα.

Αναλυτικά: «Συνάντηση με τον πρόεδρο της Σαντος είχε χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Περιεχόμενο των συζητήσεων με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας, Μοντέστο Ρόμα ήταν η ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο πρόεδρος της Σάντος υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συνάντησης αναφέροντας ότι η ανταλλαγή εμπειριών, αλλά και η συνεργασία σε κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές»

«Οι διεθνείς συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές. Μιλάμε με τον ΑΠΟΕΛ και θα δουλέψουμε σε ένα πλάνο συνεταιρισμού το οποίο θα λειτουργεί ως μια πύλη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος της Σάντος. Από την πλευρά του, ο Πρόδρομος Πετρίδης, είπε: «Η Σάντος είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Η ομάδα που… γέννησε τον Πελέ και τον Νεϊμάρ. Ο λόγος της επίσκεψης μας εδώ είναι για να ενδυναμώσουμε τη σχέση που έχουμε ξεκινήσει και να εγκαινιάσουμε μια συνεργασία με στόχο την επωφελή συνεργασία, αφού και εμείς μπορούμε να προβάλουμε ποδοσφαιριστές μέσω του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ