aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Eίμαστε η μοναδική ομάδα...»

Πετρίδης: «Eίμαστε η μοναδική ομάδα…»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απουσίες, στον Τόμας Κρίστιανσεν και το ρεκόρ των φίλων των γαλαζοκιτρίνων.

Για τις απουσίες: «Φροντίσαμε να έχουμε ένα πλήρες ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών ώστε οι απουσίες να μην μας επηρεάζουν. Σαφώς οι απουσίες των Πιέρου και Βινίσιους είναι σοβαρές αλλά ελπίζουμε οι άλλοι παίχτες να παρουσιαστούν όπως πρέπει γιατί και γι’ αυτούς είναι τρόπος διάκρισης στην Ευρώπη».

Για τον Δανό τεχνικό: «Ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει αρκετά καλή προσέγγιση με τους ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Όχι μόνο αυτός αλλά και όλο το τεχνικό τιμ. Μας αρέσει η δουλειά του».

Για τον κόσμο: «Και στα κυπριακά και στα ευρωπαϊκά βλέπουμε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που χειροκροτεί τραυματίες των αντιπάλων και θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Όντως πάμε για ρεκόρ απόψε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ