aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης-Δημοσθένους: Tετ α τετ για τον Μηνά Αντωνίου

Πετρίδης-Δημοσθένους: Tετ α τετ για τον Μηνά Αντωνίου

Την ώρα που ο Κύπρος Χριστοφόρου ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Άρη (είχε αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού στη λήξασα σεζόν), άλλος ένας παίκτης των πρασίνων της Λεμεσού βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο των γαλαζοκιτρίνων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Μηνά Αντωνίου (φωτό), ο οποίος ενδιαφέρει τους πρωταθλητές μας. Με τη σημερινή επιστροφή του προέδρου του Άρη, Σταύρου Δημοσθένους, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για μετεγγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα, πιθανόν να διευθετηθεί συνάντηση με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να μπουν στην ουσία των συζητήσεων.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και εάν τα βρουν στο καθεστώς της μετεγγραφής του 23χρονου, τότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. Σε χθεσινή επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Άρη, δεν θέλησε να πει πολλά. Αρκέστηκε να μας πει πως «επίσημη πρόταση για τον παίκτη υπάρχει μόνο από ομάδα της Πολωνίας που δίνει ένα σεβαστό ποσό», βάζοντας τελεία.

Ο Αντωνίου (αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές ομάδες) κατά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 33 αγώνες πρωταθλήματος (1.908 λεπτά), πετυχαίνοντας 7 τέρματα. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και στις πτέρυγες του κέντρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ