aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Ντε Βινσέντι, αλλά είναι επιχείρηση»

Πετρίδης: «Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Ντε Βινσέντι, αλλά είναι επιχείρηση»

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM. Δεν έκρυψε τη χαρά του από την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και τη δεδομένη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση αποκλεισμού, ενώ αναφέρθηκε στην πιθανή πώληση του Τομάς Ντε Βινσέντι.

«Αρχικά είχαμε μια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και απαντήσαμε αρνητικά. Ήρθε νέα πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι πριν από περίπου 15 ημέρες την οποία δεν αποδεχθήκαμε και επέστρεψαν με νέα καλύτερη πρόταση. Τώρα που περάσαμε στους ομίλους θα δούμε τι θα κάνουμε», είπε αρχικά επί τούτου και πρόσθεσε:

«Είναι και θέμα διαπραγματεύσεων αλλά και του ποδοσφαιριστή. Έχουμε κοστολογήσει τον παίκτη και θα έχουμε ραντεβού μέσα στις επόμενες 48 ώρες με την ομάδα. Δεν θέλουμε να δώσουμε τον παίκτη, αλλά τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι πλέον επιχείρηση. Η ομάδα που ενδιαφέρεται είναι η Αλ Σαμπάμπ».

Σ.σ. Για την πρόταση της Αλ Σαμπάμπ, είχαμε κάνει πρώτοι λόγο προ ημερών.

Εάν θα γίνει άλλη προσθήκη σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η πώληση του Ντε Βινσέντι, είπε: «Είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας», είπε ενώ για τα νέα αποκτήματα πρόσθεσε: «Οι καινούργιες προσθήκες με την πάροδο του χρόνου θα αποδώσουν. Είναι έμπειροι και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα σημείωσε: «Θέλαμε από φέτος να αγοράσουμε τον Γιαννιώτα με ελευθέρα. Θα δούμε για τη νέα σέζόν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ