aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Δεν θέλω να φύγω ηττημένος, ας ρωτήσουν στις τράπεζες πόσα λεφτά έχασα»

Πετρίδης: «Δεν θέλω να φύγω ηττημένος, ας ρωτήσουν στις τράπεζες πόσα λεφτά έχασα»

Ενοχλημένος με τη λασπολογία, όπως την χαρακτήρισε, προς το πρόσωπό του από μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Xωρίς VAR» στην Cablenet ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι δεν έκανε σκέψεις παραίτησης καθώς δεν θέλει να αποχωρήσει αφήνοντας την ομάδα σε άσχημη περίοδο.

Οι σχετικές δηλώσεις

Για τα όσα του καταλογίζουν οι οπαδοί και το μερίδιο ευθύνης της διοίκησης: «Έχουμε κάνει λάθη είναι αλήθεια. Ότι και να κάνω κάποιοι πάντα θα με κατηγορούν. Είναι γελοίο να λέγεται ότι μαγειρεύονται οι οικονομικές καταστάσεις. Οι ελεγκτικοί οίκοι ελέγχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι αρλούμπες και με λυπούν. Δεν δέχομαι λασπολογία. Εγώ και η οικογένειά μου ξέρουμε τι έχω προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ και από οικονομικής πλευράς και από θυσίες. Μπορούν να ρωτήσουν σε τράπεζες πόσα έχασα εγώ. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει στην εταιρεία και να πάρει όποια πληροφορία θέλει. Πρώτα διάβασε και μετά να γράψεις. Αυτή είναι η στεναχώρια μου».

Αν έκανε σκέψεις παραίτησης: «Όχι γιατί δεν θέλω ποτέ να φύγω ηττημένος ή ζημιωμένος. Θα βγει ο ΑΠΟΕΛ από τη φουρτούνα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Είμαι πεισματάρης, είμαι γνήσιος ΑΠΟΕΛίστας και δεν δέχομαι καμία αμφισβήτηση για αυτό.. Εκείνο που θέλω να ζητήσω είναι τη στήριξή του κόσμου. ΑΠΟΕΛ ενωμένο ποτέ νικημένο. Δεν μου έχει κοτσιανάσει κανείς την προεδρία του ΑΠΟΕΛ. Έχω και εγώ τις επιχειρήσεις μου και με τις ώρες που ξοδεύω για τον ΑΠΟΕΛ είναι εις βάρος τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ