aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Χωρίς τον Κουτσοκούμνη…»

Πετρίδης: «Χωρίς τον Κουτσοκούμνη…»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Στον Active Και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» (107.4 & 102.5) μίλησε ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον χαμό του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος απεβίωσε χθες αργά το απόγευμα χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. «Χάσαμε έναν ηγέτη, έναν άνθρωπο που δούλευε επί 24ωρου βάσεως και είναι τεράστια απώλεια», το πρώτο του σχόλιο.

Για το μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και κυρίως για τη φράση «Δεν άντεξες τον χαμό της Έλμας»: «Πιστεύω και νομίζω ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στον κόσμο από το να χάνεις σε νεαρή ηλικία το παιδί σου και είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Ένα από τα στοιχεία που του στοίχησε τη ζωή του, ήταν το γεγονός ότι έχασε την κόρη του».

Διαβάστε επίσης: «Με τον Κωστάκη ζήσαμε πολλά, είχαμε οράματα…»

«Τον γνώρισα πολύ πριν αναμειχθώ στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, στη φοιτητική του ζωή. Ζήσαμε αρκετά στη νεαρή μας ηλικία. Πάντα τον διέκρινε μια ιδιαίτερη τρέλα, ήταν φιλικός και διασκεδαστικός. Η εμπλοκή μου στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ έχει να κάνει μαζί του. Πάντοτε σε εβδομαδιαία βάση με συμβούλευε, μιλούσαμε και ανταλλάζαμε απόψεις. Κάποτε συμφωνούσαμε, διαφωνούσαμε, φτάναμε στα άκρα αλλά πάντα σεβόμασταν ο ένας τον άλλο. Έδινε λύσεις σε όλες τις ομάδες και δεν είναι τυχαίο ότι βρισκόταν 17 χρόνια στην προεδρία της ΚΟΠ. Πανάξια πήρε θέση στην ΟΥΕΦΑ με τις ικανότητες του. Είναι κρίμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: «Η ΚΟΠ έχασε τον φυσικό της ηγέτη» (vid)

Αν υπάρχουν οι άνθρωποι να τον διαδεχθούν, τόνισε: «Για να είναι ένας πετυχημένος πρόεδρος οφείλεται και στην ομάδα που βρίσκεται γύρω του. Και αυτοί θα δώσουν τις λύσεις, όμως ο καθένας είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι».

Αν υπάρχει κάποια ιστορία που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο: «Για αυτό που τον πειράζαμε ήταν πως όπως κι αν ήταν η ενδυμασία του, ακόμη και επίσημη, πάντοτε φορούσε αθλητικά παπούτσια. Φεύγει ένας φίλος, ένας άνθρωπος ο οποίος όσο μεγάλο κι αν ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η θυγατέρα του, προσπαθούσε να κρατηθεί δυνατός, όμως ο χαμός της του στοίχισε τη ζωή του. Ήταν ένας πρόθυμος άνθρωπος που δούλευε για όλους, είναι δύσκολη μέρα για όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ