aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Αύριο θα καταλάβουμε τι πετύχαμε» (τι είπε για Στάθη-Εφραίμ)

Πετρίδης: «Αύριο θα καταλάβουμε τι πετύχαμε» (τι είπε για Στάθη-Εφραίμ)

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στο ΡΙΚ μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τις σχέσεις των δύο συλλόγων και τις ανανεώσεις με τους Γιώργο Εφραίμ και Στάθη Αλωνεύτη.

Το αρχικό του σχόλιο: Ευχηθήκαμε να προκριθούν οι δύο ελληνικές και αυτό έγινε. Θέλουμε να τελειώσουμε στην πρώτη θέση, η αγωνία πάντα υπάρχει, είμαστε πιο άνετοι σήμερα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και να κερδίσουμε.

Για τις σχέσεις των δύο διοικήσεων: Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και το ίδιο προσπαθήσαμε να ανταποδώσουμε. Όντως άρχισε μία συνεργασία από την παραχώρηση του Ντε Βινσέντι και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε της εμπειρίας, το στάδιο και τις διασυνδέσεις του Ολυμπιακού. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για το Καραϊσκάκη, ένα πολύ λειτουργικό γήπεδο, και μακάρι να προχωρήσουμε και να πάρουμε τις εμπειρίες του Ολυμπιακού για το θέμα αυτό.

Για τα οφέλη της πρώτης θέσης: Είναι τρία τα βασικά στοιχεία, είναι ο βαθμοί, το οικονομικό και το πλεονέκτημα στην κλήρωση, αφού το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Τη Δευτέρα στον πίνακα θα καταλάβουμε τι έχουμε καταφέρει. Αύριο που θα δούμε ποιες ομάδες βρίσκονται στην κλήρωση θα καταλάβουν όλοι τι πετύχαμε.

Για την έδρα του ΑΠΟΕΛ: Κοιτάζει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο στην έδρα του. Σε κάθε παιχνίδι μεγαλώνουμε και είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει στον ΑΠΟΕΛ και μας έχει δώσει άλλη δυναμική, και στην Κύπρο βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα όπως τα βλέπουν άλλοι.

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ: Δώσαμε διπλάσιους αγώνες από τις άλλες ομάδες και βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση σε θέματα τραυματισμών, έχουμε βαθύ ρόστερ και ο προπονητής θα κρίνει ποιοι αγωνίζονται ανά πάσα στιγμή.

Για την ενίσχυση: Είναι το τρίο (Κρίστιανσεν, Λορένθο, Σάμπουριτς) που θα έχει την τελική επιλογή και ελπίζω πως θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Για τις ανανεώσεις Εφραίμ-Αλωνεύτη: Θέλω να ελπίζω πως ναι θα έχουμε σύντομα εξελίξεις και είμαι αισιόδοξος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ