aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων», εντυπωσιακό βίντεο-παρακάμερα

Πετρίδης: «ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων», εντυπωσιακό βίντεο-παρακάμερα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Fan Day που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ. Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων και τα τμήματα της ομάδας έγιναν ένα με τον κόσμο, ενώ και οι χορηγοί έδωσαν το παρών τους. Το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ ετοίμασε το πιο κάτω βίντεο-παρακάμετα με στιγμές από το όμορφο πρωινό, ενώ μπορείτε να δείτε δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους χορηγούς.

Το σχόλιο του προέδρου, Πρόδρομου Πετρίδη: «Είναι ακόμη μια γιορτινή μέρα. πλησιάζουμε τον αιώνια ζωής του ΑΠΟΕΛ. έχει καθιερωθεί αυτός ο θεσμός και εύχομαι κάθε χρόνο να είναι και πιο γιορτινό με περισσότερους τίτλους σε όλα τα τμήματα ώστε να το χαίρεται ο κόσμος. Έχει σχολιαστεί και από τους επισκέπτες, έχει μια πληθώρα χορηγών και αυτό εναπόκειται στο τμήμα μάρκετιγκ το οποίο ευχαριστώ».

Για τα θετικά σχόλια των παικτών: «Είναι ένας στόχος, προσωπικός μου. προσπαθώ πάντα με όλα τα δεδομένα, να υπάρχει οικογενειακό κλίμα σε όλο το οικοδόμημα. Όταν ο ΑΠΟΕΛ είναι ενωμένο, ποτέ νικημένο. Αυτό πρέπει να περάσει στον κόσμο, θέλουμε περισσότερη στήριξη με την κάρτα κι όλα αυτά. Σαν διοίκηση έχουμε κάνει τα πάντα, προσπαθούμε ακόμη. Πρέπει ο κόσμος να αγγαλιάσει την ομάδα που προσπαθεί καθημερινά. ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ