aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Ακόμα ρωτούν για τον Ιωάννου, από αύριο τα λέμε με τον Ντολ»

Πετρίδης: «Ακόμα ρωτούν για τον Ιωάννου, από αύριο τα λέμε με τον Ντολ»

Στα ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην Ολλανδία μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα από τον Άγιαξ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσιάστηκε προσγειωμένος και άνετος καθώς αναγνώρισε την αξία των Ολλανδών και έστειλε μήνυμα ενόψει των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ: «Ήταν το αναμενόμενο νομίζω. Περιμέναμε ένα Άγιαξ παθιασμένο. Νομίζω πως το παλέψαμε μέχρι το που μας επέτρεπε το σκορ. Σταθήκαμε αρκετά καλά, μέσα σε ένα γήπεδο κατάμεστο που δεν σταμάτησαν λεπτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες. Γνωρίζαμε πως θα πιέσει, η ποιότητα ήταν εμφανείς. Δεν νιώθουμε άσχημα, ούτε λυπημένοι. Προχωρούμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για την ατμόσφαιρα: «Με έπιασε πονοκέφλαος με τη φασαρία. Προσπαθήσαμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο».

Για τη συνέχεια: «Πέσαμε στο χειρότερο ζευγάρι (σ.σ. Άγιαξ-ΠΑΟΚ). Είναι μια αρκετά καλή προσθήκη στα ταμεία της ομάδας το Γιουρόπα Λιγκ. Λόγω όμως του ψηλού μπάτζετ και των επενδύσεων, θα δουλέψουμε για να τα βγάλουμε πέρα».

Για το αν θα κάνει το παραπάνω βήμα στο Γιουρόπα Λιγκ: «Να δούμε την κλήρωση, υπάρχουν και εκεί δυνατές ομάδες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα το παλέψουμε. Το ξανακάναμε. Έχουμε μια γεμάτη και ποιοτική ομάδα για να προχωρήσουμε στην διοργάνωση».

Για τον προγραμματισμό: «Θα μιλήσουμε με τον προπονητή. Αύριο θα δούμε τι κινήσεις και τι προσθαφαιρέσεις θα γίνουν. Είμαστε υπερπλήρης δεν βλέπω να υστερούμε σε κάποια θέση».

Για παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων: «Κάτι δεδομένο δεν υπάρχει. Υπήρξε ενδιαφέρον για τον Ιωάννου, ρωτούν και τώρα να μάθουν για τιμή και συμβόλαιο. Δεν είμαστε σε φάση που να θέλουμε να πουλήσουμε επείγον κάποιο παίχτη. Πρέπει να φύγει ένας παίκτης. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό».

Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε περισσότερο στους υπόλοιπους αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ