aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετράκης για Μαλέκκο: «Εγώ πάω και περπατητός στη Λεμεσό»

Πετράκης για Μαλέκκο: «Εγώ πάω και περπατητός στη Λεμεσό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΠΟΕΛ, Πετράκης Χατζηθωμά, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας απαντά στις κατηγορίες που εξαπόλυσε ο Κώστας Μαλέκκος.

Ο παλαίμαχος άσος τοποθετήθηκε σήμερα, μέσω του facebook, για το γεγονός πως η διοίκηση του Συνδέσμου Παλαιμάχων δεν βοήθησε οικονομικά την ομάδα (πληρώνοντας λεωφορείο) για να μεταβεί στη Λεμεσό ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ο κ. Χατζηθωμά διαφωνεί πλήρως με αυτά που έγραψε ο Μαλέκκος και ξεκαθαρίζει τη θέση των Παλαιμάχων του ΑΠΟΕΛ. «Είναι εντελώς άστοχα και αδικαιολόγητα αυτά που είπε ο Κώστας Μαλέκκος. Ο ίδιος δεν είναι καν μέλος μας, ποτέ δεν ήρθε στις συνεστιάσεις μας ούτε ασχολήθηκε ποτέ με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων», το αρχικό σχόλιο του.

Και πρόσθεσε: «Σας λέω πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να πληρώσουμε λεωφορείο των 70 ατόμων, το οποίο στοιχίζει 10 ευρώ, για να μεταβούν στη Λεμεσό οι ποδοσφαιριστές (11) και ο προπονητής. Ήταν κρίμα και γι’ αυτό οι ίδιοι οι παλαίμαχοι έβαλαν 3-4 αυτοκίνητα και πήγαμε στη Λεμεσό».

Καταλήγοντας, ο Πετράκης Χατζηθώμα τόνισε: «Εγώ που είμαι παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ δεν θέλω λεωφορείο να πάω στη Λεμεσό, πάω και περπατητός. Είναι τιμή μου να φορώ έστω και μία ώρα τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Και θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι σχέσεις μας με την Εταιρεία και το Σωματείο είναι παραπάνω  από άριστες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ