aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Υπήρχε ένα καθαρό πέναλτι, πρέπει να συνεχίσουμε…»

Πετεβίνος: «Υπήρχε ένα καθαρό πέναλτι, πρέπει να συνεχίσουμε…»

Παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες χαρακτήρισε το ισόπαλο 0-0 με την Πάφος FC ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος στάθηκε και στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τάαμαρι στο 82’ σε ανατροπή από τον Χολτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η ζυγαριά ήταν προς το μέρος μας στο δεύτερο ημίχρονο απωλέσαμε κάποιες καθαρές ευκαιρίες. Υπάρχει και μια φάση για ένα καθαρό πέναλτι στη φάση με τον Τάμαρι που δεν μας δόθηκε. Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η Πάφος έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μια βδομάδα και τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε. Όπως είπα και στην αρχή πριν τον πρώτο αγώνα η Πάφος είναι μια ομάδα που βελτιώνεται. Εμείς ελέγξαμε περισσότερο αλλά απ’ εκεί και πέρα πάμε στο επόμενο. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ένωση. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο σημερινό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ