aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Υπάρχει επαφή στο χέρι, είναι παράβαση - Στο επόμενο 48ώρο μετεγγραφή»

Πετεβίνος: «Υπάρχει επαφή στο χέρι, είναι παράβαση – Στο επόμενο 48ώρο μετεγγραφή»

Στο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ και εκτέλεσε εύστοχα ο Κβιλιτάια για το 1-0 κόντρα στον Ακρίτα, αναφέρθηκε  μιλώντας στην εκπομπή «Goal N’ Roll» της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Η σχετική αναφορά του Νεκτάριου Πετεβίνου: «Όπως εξελίχθηκε η φάση, δεν νομίζω να είχε αντιληφθεί κανένας πέρα από το VARίστα ότι υπήρχε παράβαση. Αν κοιτάξει κάποιος το παιχνίδι θα διαπιστώσει ότι ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση. Η πραγματικότητά είναι ότι υπάρχει επαφή στο χέρι. Από τη στιγμή που η μπάλα δεν έφυγε από άλλο μέρος του σώματος του αμυντικού και χτύπησε στο χέρι, τότε είναι παράβαση».

Για τον Τάσο Δώη: «Έχει πρηστεί ο αστράγαλός του αλλά έχω δει και χειρότερα. Δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε από τώρα, θα περάσει από εξετάσεις».

Για τη δεύτερη μετεγγραφή: «Είμαστε σε κομβικό σε σχέση με την εξέλιξη μιας μετεγγραφής. Θα δείξεις ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής. Είναι πάρα πολύ κοντά, αλλά την ίδια ώρα ποτέ δεν ξέρεις. Είμαστε, με βάση τις ενδείξεις που έχουμε, κοντά στο να ολοκληρώσουμε και τη δεύτερη μας μετεγγραφή. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θεωρώ ότι μέσα στο επόμενο 48ώρο θα προκύψει».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ