aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Τοξικότητα στο ποδόσφαιρο, ο κόσμος θα το αναθεματίσει»

Πετεβίνος: «Τοξικότητα στο ποδόσφαιρο, ο κόσμος θα το αναθεματίσει»

Τον προβληματισμό του για την κατάσταση γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βασιλεία στο ΓΣΠ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η σχετική τοποθέτηση

«Δεν νομίζω καθένας ο οποίος αγαπά το ποδόσφαιρο δεν είναι ευχαριστημένος από το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Γενικότερα στο ποδόσφαιρο αυτό που διακρίνουμε καθημερινά τις τελευταίες τέσσερις βδομάδες, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα είναι μια τοξικότητα. Δυστυχώς, υπάρχει πρόσφορο έδαφος από πάρα πολλούς που κινούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου έτσι ώστε αυτή τη στιγμή να αποκομίσουν επικοινωνιακά οφέλη. Ναι να χτυπηθεί η διαφθορά, ναι να βρεθούν οι ένοχοι αλλά πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε. Όταν ο κόσμος αναθεματίσει το ποδόσφαιρο μετά θα διερωτόμαστε τι πήγε λάθος και όχι αγώνες των “32” με 10 χιλιάδες κόσμο θα βλέπουμε, αλλά αν μας βοηθήσει ο Θεός και πάμε στους “16” και τους “8” θα έχουμε 5 χιλιάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ