aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Τώρα τα πιο μεγάλα… δεν θα λέγαμε καν για τον Χάνι»

Πετεβίνος: «Τώρα τα πιο μεγάλα… δεν θα λέγαμε καν για τον Χάνι»

Τη πρόκριση του ΑΠΟΕΛ για 33η φορά σε τελικό κυπέλλου, τον καθοριστικό αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στην «Αρένα» και όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων τοποθετήθηκε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωτοπόρων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την πρόκριση στον τελικό: «Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα, ήταν ημιτελικός κυπέλλου. Είχαμε ένα προβάδισμα και ο προπονητής αποφάσισε να κάνει κινήσεις με μία ενδεκάδα με διαφορετικούς παίκτες. Οκτώ αλλαγές από το προηγούμενο παιχνίδι και με παίκτες που είχαν καιρό να αγωνιστούν. Ήταν λογικό να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να πω ότι κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αν και υπήρξε η κεφαλιά του Ουντόζι, όμως κάναμε ένα γκολ δώρο και μετά ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Δεν θα θυμόμαστε τον αγώνα για την ποιότητα του παιχνιδιού, αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε άλλες προτεραιότητες. Από την στιγμή που εξασφαλίσαμε την πρόκριση για 33η φορά σε τελικό κυπέλλου θα σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι πολύ πιο μετά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα πολύ μεγάλα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής».

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε ποτέ την ΑΕΚ φέτος: «Στους αγώνες πρωταθλήματος η ένταση, η πίεση, η προσήλωση είναι πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό είπα και την Τρίτη ότι στους αγώνε ςκυπέλλου κερδίζει η ποιότητα και η θέληση. Σαφώς η ποιότητα μπορεί να υπερνικήσει το δεύτερο στοιχείο. Η πορεία του ΑΠΟΕΛ είναι διαφορετική σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Έχουμε καλά αποτελέσματα σε ομάδες της πρώτης εξάδας και οι πλείστες αποτυχίες μας ήταν κόντρα σε ομάδες του β΄γκρουπ. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε στην κορυφή. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει αν και σε αρκετά από τα παιχνίδια που παίξαμε φέτος ήμασταν καλύτεροι. Αυτά τα παιχνίδια ήταν στο ΓΣΠ. Τα παιχνίδια του “Aρένα” έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Εκεί κερδίσαμε μόνο μία φορά σε αυτό το γήπεδο και δείχνει τον βαθμό δυσκολίας. Μας αρέσουν τα δύσκολα και θα πάμε για να πετύχουμε και αυτό. Η νίκη στην Λάρνακα ισούται με μισό τίτλο και έχω επίγνωση του τι λέω. Λιγοστεύουν τα παιχνίδια. Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ και ξέρουμε τι δυσκολίες θα συναντήσουμε».

Αν υπάρχουν εξελίξεις για την κάρτα φιλάθλου: «Βλέπουμε να υπάρχει κίνηση, αλλά όχι ουσία και είναι δυστύχημα γιατί οδεύουμε στα σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου και αν παραμείνουμε στα ίδια δεδομένα η φετινή σεζόν θα είναι η πιο… μαύρη ως προς την παρουσία του κόσμου. Και εύχομαι να είναι η κορυφή του παγόβουνου και να μην ζήσουμε ακόμα χειρότερα».

Για τα αγωνιστικά: «Μόνο ο Σάββας Γκέντσογλου είναι στην πλευρά της αμφιβολίας. Έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και είναι από μοιρασμένες, έως λιγοστές οι πιθανότητες να προλάβει».

Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα στην  Ιορδανία για τα ποσά που απαιτούνται για απόκτηση του Χάνι: «Αν υπήρχε κάτι δεδομένο και αν δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης δεν θα αναφέραμε καν την περίπτωση του Χάνι. Η περίπτωση του προγραμματισμού θα μας απασχολήσει μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Λίγες μέρες ακόμα υπομονή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ