aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «To πρωί με ρώτησαν για κάποιον Σάντος...»

Πετεβίνος: «To πρωί με ρώτησαν για κάποιον Σάντος…»

Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση, μέχρι στιγμής, για τον Ρόλαντ Σάλαϊ ξεκαθάρισε ο Νεκάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ απάντησε έμμεσα για τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων ν’ αποκτήσουν τον Σέρβο επιθετικό Νίκολα Στοΐλκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Δια χειρός Πρόδρομου η πρόταση, €2.500.000 η τιμή του Στοΐλκοβιτς

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Σάλαϊ: «Δεν έχουμε καμία πρόταση από τη Φούλαμ. Πέραν από μια προσέγγιση που είχαμε από άλλη ομάδα, δεν έχουμε κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες με μεταπωλητική αξία για τον σκοπό αυτό. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να αναφέρω. Είναι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ με τους 50 πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ είναι όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Όπως π.χ. και ο Σεργκέι Γκρούμπατς, ο οποίος διαπραγματεύεται με ιταλική ομάδα. Εμείς μπήκαμε σε επαφές μαζί του, δεν συμφωνήσαμε και εφόσον πάει σε άλλη ομάδα δικαιούμαστε τα έξοδα ανάπτυξης του ποδοσφαιριστή. Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια διασφαλίζει τα δικαιώματά του και έχει μια φιλοσοφία να επενδύει για να έχει οικονομική ανταπόδοση».

Διαβάστε επίσης: Tα λεφτά που θα πάρει ο ΑΠΟΕΛ για τη μετεγγραφή Γκρούμπατς

Η θέση του επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα, βρέθηκαν οι υποψήφιοι;: «Είμαστε σε διαδικασία για να καταλήξουμε σε αυτή τη θέση. Έχουν κατατεθεί κάποιες προτάσεις. Κάποιες έχουν απορριφθεί, κάποιες όχι. Είναι μια δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι περισσότερο να πούμε».

Ο Σέρβος Στοΐλκοβιτς είναι ένας εξ αυτών στους οποίους στάλθηκε πρόταση;: «Είναι το πιο πρόσφατο όνομα που γράφτηκε. Το πρωί με ρωτούσαν για κάποιον Σάντος. Με κάθε σεβασμό στην ερώτηση σας δεν μπορώ ν’ απαντώ για κάθε όνομα που γράφτηκε. Το πιο σημαντικό είναι πως για τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν δεν έχει γραφτεί το όνομά τους.

Για τη μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια διαρκείας: «Αυτή την στιγμή τρέχουμε με περισσότερα από δύο χιλιάδες. Είναι ένας εξωπραγματικός αριθμός και ευχαριστούμε τον κόσμο. Γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θ’ ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του.

Για την περίπτωση Κατσαντώνη και την αντίδραση της Ομόνοια: «Με βάση τους κανονισμούς ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος γι’ αυτό και αποκτήθηκε ως ερασιτέχνης. Πριν είπαμε για τον Γκρούμπατς. Του κάναμε πρόταση, δεν την αποδέχθηκε, και δεν μπορούμε να τον υποχρεώσουμε να υπογράψει».

Γιατί γράφτηκε ως ερασιτέχνης: «Είναι επιλογή του ποδοσφαιριστή αυτό το πράγμα. Εξαρτάται τι επαγγελματικό προσφέρεις σε ένα ποδοσφαιριστή. Και εξαρτάται και η επιλογή του ποδοσφαιριστή σε ποια ομάδα θέλει να πάει ως ερασιτέχνης. Πάει σε μια ομάδα που κατέκτησε έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα και νομίζω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής αυτό θα επέλεγε».

Αν προκύπτει εξέλιξη με τον Καρλάο: «Ο Καρλάο είναι μια ανοικτή συζήτηση. Είναι περίπλοκη η περίπτωση του. Είμαστε σε συζητήσεις και με την Τορίνο και με τον ποδοσφαιριστή. Είναι μια περίπτωση που μπορεί να μην προκύψει ποτέ κάτι, αλλά μπορεί να προκύψει και σε πέντε ώρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ