aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: Το πλάνο πενταετίας και τα νέα στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα

Πετεβίνος: Το πλάνο πενταετίας και τα νέα στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα

Στα δεδομένα για τον οικονομικό έλεγχο της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ και τα επιπλέον στοιχεία που πρέπει να προστεθούν ώστε να είναι συμπληρωμένος ο φάκελος αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Νεκάριος Πετεβίνος τόνισε ότι οι γαλαζοκίτρινοι προσεγγίζουν με σοβαρότητα τον αυριανό αγώνα με την Ένωση, αν και το μυαλό είναι στραμμένο στον αγώνα που ακολουθεί με την Ανόρθωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Αναλυτικά οι αγώνες

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Αυτή τη στιγμή αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί δεν γίνεται παρά να σκεφτόμαστε μέχρι αύριο το απόγευμα την ΕΝΠ. Αυτό που απαιτεί ο προπονητής είναι να είναι πλήρως προσηλωμένοι οι ποδοσφαιριστές του, όποιοι και αν είναι αυτοί που θα αγωνιστούν. Αποδείξαμε πως βλέπουμε με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο. Δείξαμε σοβαρότητα και ουσία σε όλα τα παιχνίδια στο β γκρουπ. Πήραμε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, δεν γίνεται να μην είμαστε σοβαροί».

Για τις δηλώσεις Πουρσαϊτίδη μετά τη Νέα Σαλαμίνα: «Ο κ. Πουρσαϊτίδης δεν είχε κανένα σκοπό να κάνει αναφορά μετά το τέλος του αγώνα, αλλά υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στην κερκίδα που του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς. Είναι ένας προπονητής που ήταν εκεί για τρία χρόνια. Αν κάποιοι τον ύβριζαν από την κερκίδα, δεν έχει σχέση με τη σοβαρότητα που θα δείχνει ο ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα και εάν θα προφυλάξει ποδοσφαιριστές ενόψει του ημιτελικού αγώνα με την Ανόρθωση, είπε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους τρεις που είναι εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι στη διάθεση του κ. Πουρσαϊτίδη. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα πράξει ο προπονητής. Θα το δούμε με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης και την αποστολή».

Για τη γραπτή δήλωση του κ. Δημητρίου για τον οικονομικό έλεγχο: «Δυο ελεγκτικοί οίκοι βλέπουν τα ίδια και είναι φυσιολογικό. Από εκεί πέρα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο κάθε φάκελος και να κατατεθεί ο φάκελος για τα κριτήρια του Μάρτη κάτι που συνέβη. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τον οίκο που παρουσιάζει τις καταστάσεις στον οικονομικό τομέα, και δόθηκε στον κ. Δημητρίου που έστειλε τα αποτελέσματα σε άλλο οίκο που επαλήθευσαν. Χθες έγινε συνάντηση κατά την οποία ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε για τις καταστάσεις και παρουσίασε ένα πλάνο πενταετίας. Στη συζήτηση παρουσιάστηκαν από την εταιρεία νέα στοιχεία, μιας και τρέχουν συνεχώς θέματα, όπως οι μισθοί που καταβάλλονται. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να προστεθούν για να είναι απόλυτα ακριβής η έκθεση. Όταν μπαίνουν λεφτά από τη διοίκηση για να κυλά ομαλά η εταιρεία, είναι σημαντικό να υπάρχουν στην έκθεση γιατί ασφαλώς και αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στον κ. Δημητρίου, που θα κάνει την ανανέωση με τα στοιχεία αυτά για να μπορέσει να είναι ακριβής η μελέτη που θα εκπονήσει».

Για το πλάνο πενταετίας: «Το πλάνο δεν αφορά μόνο σε οικονομικά δεδομένα, αλλά σε όλη τη λειτουργία του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος σε όλα και να έχει όλα τα στοιχεία. Θα υπάρξει νέα συνάντηση και βήμα – βήμα θα προχωρήσουμε. Αυτό το πλάνο θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση».

Αν θα είναι υποψήφιος ο Πρόδρομος Πετρίδης: «Θα απαντήσει ο ίδιος. Δεν έχω ενημέρωση. Όταν υπάρξει Γενική Συνέλευση θα μπουν σε προτεραιότητα αυτά. Αυτή τη στιγμή η προσήλωση μας πρέπει να είναι στα παιχνίδια του κυπέλλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ