aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε καλό ΑΠΟΕΛ»

Πετεβίνος: «Το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε καλό ΑΠΟΕΛ»

Σταδιακή βελτίωση και επιστροφή της αυτοπεποίθησης είναι τα κλειδιά για να βρει ο ΑΠΟΕΛ τον δρόμο του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος σημείωσε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού πως για τον ΑΠΟΕΛ κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για πάρα πολλούς λόγους. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Σήμερα κερδίσαμε σαν ομάδα. Ήμασταν ουσιαστικοί και τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι και το σημαντικότερο. Σήμερα ο κ. Πουρσαϊτίδης δοκίμασε κάτι καινούριο, κάτι που είχε μια καλή εικόνα όμως κάθε καινούριο σύστημα πρέπει να αποκτήσει και την απαιτούμενη συνοχή. Θα πρέπει να προσηλωθούμε πλέον στο επόμενο παιχνίδι».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Μένει η νίκη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ξέρει τι να περιμένει. Εμείς προσδοκούμε πως θα βλέπουμε μια ομάδα να βελτιώνεται. Να επιστρέψουμε στην αυτοπεποίθηση. Το μόνο πράγμα που θέλουμε είναι να βλέπουμε ένα καλό ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ