aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: Το… καταραμένο ρεκόρ, ο προπονητής και οι απουσίες ενόψει ΑΕΛ

Πετεβίνος: Το… καταραμένο ρεκόρ, ο προπονητής και οι απουσίες ενόψει ΑΕΛ

Για το σημερινό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport (104.0), ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό, το φετινό πρωτάθλημα, το ζήτημα με τον προπονητή, ενώ σχολίασε και το ρεκόρ των 4000 γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε ξανά για τη κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία για τη φάση των «32» του Γιούροπα Λιγκ και ξεκαθάρισε πως το φαβορί είναι η Βασιλεία.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας: «Γενικότερα ήταν ένα παιχνίδι όπου μπήκαμε στο γήπεδο, δείξαμε καλή διάθεση. Όπως είπα και μετά το αγώνα, αν αφαιρούσαμε κάποια σημεία, την επιπόλαια προσέγγιση που είχαμε, θα ήταν ένα παιχνίδι χωρίς τη δόση άγχους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πετύχαμε ένα γκολ, όμως όταν η διαφορά είναι στο ένα γκολ, με μια αντεπίθεση, ο αντίπαλος μπορεί να σκοράρει και θα πρέπει… να τρέχεις μετά. Δεν καθαρίσαμε τη νίκη από νωρίς. Στο τέλος, πήραμε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί. Προερχόμασταν από μία νίκη σε 5 παιχνίδι και τώρα θέλουμε να πάρουμε και το επόμενο για να κλείσουμε καλά την χρονιά».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Κάθε χρόνο, για εμάς είναι το ίδιο πράγμα. Είτε είναι κοντά, Απόλλωνας και ΑΕΚ, είτε Ανόρθωση, Ομόνοια και Απόλλωνας όπως είναι τώρα. Στο τέλος, θα πάρει το πρωτάθλημα αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες και θα πάρει τους περισσότερους βαθμούς. Ούτε παίζει ρόλο αυτός που θα τερματίσει πρώτος τον χειμώνα, ούτε αυτή η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη την α’ φάση του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε να είμαστε σε επαφή με την κορυφή, να ορίζουμε τη δική μας μοίρα. Βλέποντας τα παιχνίδια και τους βαθμούς που υπάρχουν διαθέσιμοι, εξακολουθούμε να μπορούμε να ορίζουμε εμείς τη μοίρα μας. Αυτή είναι μια καθαρά θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μετράς βαθμούς σε παιχνίδια που έχεις ακόμη να δώσεις. Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά στο ματς με την ΑΕΛ».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε τις 4000 γκολ: «Εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα, είδαμε πως το 4000o γκολ, ήταν λίγο καταραμένο, αφού μείναμε στο μηδέν με Ομόνοια και Ολυμπιακό. Μιλάμε πάντα για 4000 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος. Χωρίς τις ανεπίσημες υποχρεώσεις του 1974. Είναι μια σημαντική επιτυχία, θα κάνουμε τη μελέτη μας για να δούμε το σύνολο των τερμάτων. Σε Ευρώπη και κύπελλο. O ΑΠΟΕΛ είναι σε ένα σημείο που σπάει τα ρεκόρ και πρέπει να τα έχουμε αυτά».

Για το θέμα του προπονητή: «Απασχολεί, δεν είναι όμως η προτεραιότητα που υπήρχε τα τελευταία 24ωρα. Θα είναι πιο σημαντικό αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να κλείσει αυτό το θέμα, για να έχει την ευκαιρία στη διακοπή να γνωρίσει τους παίκτες, το ρόστερ, τουλάχιστον από τη θεωρητική του πλευρά έτσι ώστε να έρθει η πρακτική στο γήπεδο με προπονήσεις και στα παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στο τραπέζι, που ιεραρχικά τίθενται ως προτεραιότητα. Γίνεται το ξεκαθάρισμα για προπονητή. Είναι σε συνεννόηση ο κ. Τέτι με τη διοίκηση».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΛ: «Η αλήθεια είναι ότι, περιμένουμε, πέραν από τους τιμωρημένους που ήταν Μερκής, Μιχαΐλοβιτς, που θα λείψει ξανά, και Ιωάννου να επιστρέψουν. Για τον Μπέλετς, είχε εκείνο το πρόβλημα και θα δούμε πως θα πάει αυτές τις ημέρες. Δεν έχουμε και πολλή… έννοια για τη θέση στον άσο, αφού υπάρχει και ο Βάτερμαν. Δεν έχει προκύψει κάτι άλλο. Είχε ένα χτύπημα ο Σάβιτς χθες, και θα δούμε σήμερα. Ελπίζουμε να μην υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα».

Για την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ: «Θα μπορούσε η κλήρωση να μας δείξει ένα πιο δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε όμως το αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι. η Βασιλεία τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της. Θα τη σεβαστούμε απόλυτα. Κάτι που θα κάνει και αυτή. Από εκεί και πέρα, θέλαμε ένα αντίπαλο, να μας επιτρέπει, αγωνιστικά, να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Είναι ανάλογα με το εκτόπισμά της. Σαφώς και έχουμε πιθανότητες και θα πάμε να τις διεκδικήσουμε. Και σε κλαμπ μεγαλύτερης εμβέλειας, το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι παίζει για την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ