aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Στο VAR βλέπουν ότι βλέπει όλος ο κόσμος»

Πετεβίνος: «Στο VAR βλέπουν ότι βλέπει όλος ο κόσμος»

Στον τραυματισμό του Εντονγκαλά στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Τόνισε χαρακτηριστικά πως οι διατητές στο VAR βλέπουν ότι βλέπει όλος ο κόσμος και όλοι είδαμε τι συνέβη. Με τόσο ευδιάκριτες εικόνες όπως είπε, τέτοιας μορφής παραβάσεις και μπορούν να επιφέρουν τραυματισμούς, στερεύουν τα λόγια.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Για το παιχνίδι: «Ο προπονητής ανέφερε όσα ήθελε όσον αφορά το αγωνιστικό. Ήταν μια μέτρια εμφάνιση, ένα παιχνίδι που δεν θα το θυμόμαστε για τις ποιοτικές του εικόνες. Ξέραμε ότι η Δόξα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Περιμέναμε ότι θα είναι μια αναμέτρηση με μια καλή ομάδα και με λίγες φάσεις, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για την φάση του τραυματισμού του Εντονγκαλά: «Όσον αφορά την αναφορά στον Εντονγκαλά, που βγήκε με το φορείο, αν και δεν είχαμε την πρόθεση θα τοποθετηθώ. Είμαι προσεκτικός γιατί τελευταία η Ομοσπονδία είναι ευαίσθητη στις αναφορές σε διαιτησία και VAR. Δεν θέλω να παραπεμφθώ και πάλι. Να αναφέρω ότι ο Τζολομπάρτ ήρθε και ζήτησε να δει τον Εντονγκαλά στα αποδυτήρια και απολογήθηκε. Ενδιαφέρθηκε για την υγεία του δικού μας ποδοσφαιριστή.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι τόσο ευδιάκριτες οι εικόνες, βλέπεις τέτοιας μορφής παραβάσεις που είναι επικίνδυνες και μπορούν να επιφέρουν τραυματισμούς, στερεύουν τα λόγια. Δεν θα φωνάζουμε σε κάθε παιχνίδι για τους διαιτητές. Στο VAR βλέπουν ότι βλέπει και ο κόσμος, δεν βλέπουν κάτι διαφορετικό και όλοι είδαμε τι συνέβη».

Για τον τραυματισμό: «Η αγκωνιά τον έθεσε εκτός ισορροπίας και έπεσε με τον ώμο. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν είναι μετατόπιση. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα ζήσουμε ξανά κάτι δυσάρεστο όπως τόσα άλλα τον τελευταίο καιρό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ