aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Σωστή η κόκκινη στον Σόουζα αλλά...»

Πετεβίνος: «Σωστή η κόκκινη στον Σόουζα αλλά…»

Δηλώσεις στην Cytavision παραχώρησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι η ομάδα του έχασε δύο υπερπολίτιμους βαθμούς, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την άποψη του για την κόκκινη του Σόουζα.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν βρίσκουμε άλλους φταίχτες εκτός από τον εαυτό μας. Ήμασταν επιπόλαιοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Χάσαμε δύο υπερπολίτιμους βαθμούς, γιατί κάναμε μια εμφάνιση η οποία πρέπει να μας προβληματίσει. Σήμερα ότι δεν έπρεπε να δείξουμε το δείξαμε στο αγωνιστικό χώρο. Είναι θέμα του προπονητή και πρέπει να το δει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του. Πολύ σωστή η απόφαση του διαιτητή να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Λούκας και να αποβληθεί, αλλά και το χτύπημα που εκνεύρισε το Λούκας ήταν δυνατό. Είδα και το πόδι του Σόουζα στα αποδυτήρια πως ήταν. Όταν χάσουμε ένα παιχνίδι στο 10΄σημαίνει τελείωσε το παιχνίδι; Δεν ήμασταν σωστοί είτε στην τελική πάσα είτε στην τελική φάση».

Για τις μετεγγραφές τόνισε: «Θα προκύψει κάποια κίνηση αλλά πρέπει να περιμένουμε, είμαστε σε αναμονή για το τι θα μας ενημερώσει ο κύριος Τέτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ