aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Security officer στο ΓΣΠ, εκτός οι Εφραίμ και Ντε Βινσέντι»

Πετεβίνος: «Security officer στο ΓΣΠ, εκτός οι Εφραίμ και Ντε Βινσέντι»

Στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Δόξας, τον Μπέζιακ, τους αγώνες με την Καραμπάχ και την επιστροφή του Νεόφυτου Νεοφύτου στους ορισμούς μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0).

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπήρξε κάποιος διεθνής που να είχε κάποιο πρόβλημα ώστε να μην υπολογίζεται. Τα προβλήματα είχαν προκύψει με τους Ντε Βινσέντι και Εφραίμ. Ο Γιώργος μπήκε στο γήπεδο από την περασμένη Παρασκευή όμως δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα. Θα αξιολογηθεί και στη σημερινή προπόνηση η κατάσταση του. Δύσκολα θα προλάβει την αποστολή. Ο Ντε Βινσέντι έχει κάνει κομμάτια προπόνησης και σαφώς δεν θα είναι διαθέσιμος για τη Δόξα».

Για τον Μπέζιακ: «Ευτυχώς αποδείχτηκε ότι είναι ένα πολύ γερό σκαρί. Πρόλαβε να αγωνιστεί στους αγώνες της Εθνικής του».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Είμαστε μια ομάδα που πάρα πολλές τα τελευταία χρόνια είχαμε λιγότερους αγώνες λόγω κάποιων αναβολών. Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Για τον κόσμο και αν υπάρχει ενδιαφέρον να ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν: «Δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν θα έχουμε μεγάλο αριθμό φιλάθλων μαζί μας. Έχουν γίνει όλες οι διευθετήσεις. Θα υπάρχει έξτρα ασφάλεια άρα θεωρούμε ότι όλα θα πάνε καλά»

Για το πώς προσεγγίζουν τον αγώνα οι Αζέροι: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι για την Καραμπάχ αποκτά ένα χαρακτήρα πολλαπλής πτυχής. Είδαμε τι προκάλεσε στο εσωτερικό της χώρας. Απόκτησε πολιτική διάσταση αυτό το πράγμα. Εμείς δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε τέτοια μορφής συμβάντα. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση της Καραμπάχ. Εμείς πάμε για μια δουλειά εκεί και αυτό θα πράξουμε».

Αν θεωρήθηκε παιχνίδι υψηλού κινδύνου από την UEFA το Καραμπάχ-ΑΠΟΕΛ: «Δεν γνωρίζω για τα εκτός έδρας.  Το μόνο το οποίο γνωρίζει μια ομάδα είναι ότι αν υπάρχει security officer. Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν ενημερώσει ότι θα υπάρχει security officer στο ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ».

Αν θα επηρεαστεί ο ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που τιμωρηθεί η Καραμπάχ ή η Ντουντελάνζ: «Έχουμε ενημερωθεί ότι για τους δικούς μας φιλάθλους ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το τι δικαιούμαστε».

Για την επιστροφή του Νεοφύτου στους ορισμούς: «Με ρωτήσατε μετά το τέλος του αγώνα αν υπήρχε πρόθεση καταγγελίας και εγώ απάντησα ότι δεν θα υπήρχε καμία ουσία. Είναι θέμα αντίληψης των ανθρώπων οι οποίοι αποφασίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ