aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ραντεβού το επόμενο δεκαήμερο για Στάθη και Εφραίμ»

Πετεβίνος: «Ραντεβού το επόμενο δεκαήμερο για Στάθη και Εφραίμ»

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Tύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το χθεσινό Gala Dinner: «Έγινε στη παρουσία της Πολιτείας, των χορηγών, των αθλημάτων και των προέδρων που διατηρεί η εταιρεία και το σωματείο του ΑΠΟΕΛ. Ανάμεσα σε αυτούς του καλεσμένους ήταν και κάποιες συμβολικές φυσιογνωμίες της Κύπρου και ειδικά του ΑΠΟΕΛ. Θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις για να γιορτάσει ο κόσμος. Χθες βράδυ επιλέξαμε μια λιτή και συναισθηματική εκδήλωση. Ο ΑΠΟΕΛ έχει φθάσει τους 163 ομαδικούς τίτλους μέχρι στιγμής, πέραν των ατομικών. Τιμήθηκαν αθλητές μας από όλα τα αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο επεκτείναμε λίγο τη φιλοσοφία. Διαλέξαμε το συμβολικό αριθμό το 8, γιατί είναι οκτώ δεκαετίες που παίζεται το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Νομίζω ήταν και η πιο έντονη στιγμή χθες βράδυ, όταν βλέπεις την ιστορία του ΑΠΟΕΛ να καθρεφτίζεται μπροστά σου».

Για τις ανανεώσεις των Εφραίμ και Αλωνεύτη: «Αυτό έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, απλά η διαφορά είναι πως αυτή η στιγμή έχουν διευθετηθεί κάποια ραντεβού που θα γίνουν το επόμενο δεκαήμερο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά. Το γνωρίζουμε. Έχει γίνει ένα πλάνο για την προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους για να μπορέσει να αντεπεξέλθει η ομάδα. Ειδικά καθοριστικός είναι ο αγώνας που δίνουμε στην Ευρώπη. Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Αυτό το παιχνίδι είναι που κρίνεται ως καθοριστικό».

Για την διαχείριση του ρόστερ: «Όταν κάποιος εκτιμά τα δεδομένα καταλήγει στο συμπέρασμα πως μεγάλες ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχουν ένα βασικό κορμό, δεν μπορούν να ανοίξουν αρκετά το ρόστερ. Νομίζω ο κύριος Κρίστιανσεν αντιμετωπίζει με απόλυτη δικαιοσύνη το ρόστερ του. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και από τη στιγμή που είναι καλά τα αποτελέσματα, σαφώς και πρέπει να τα πιστώνονται όσοι ασχολούνται με την ομάδα».

Για το πρόγραμμα προπονήσεων: «Είναι μια περίοδος ειδικών συνθηκών, είναι και μια ευκαιρία για κάποιους να πάρουν ανάσες. Θα υπάρξει ένα διήμερο προπονήσεων από σήμερα μέχρι την Παρασκευή και αργότερα θα υπάρξει τριήμερο ρεπό. Από την ερχόμενη Δευτέρα και με την επιστροφή των διεθνών θα ετοιμαστούμε για το μικρό… Γολγοθά που μας περιμένει».

Για τον Μπερτόλιο και τους τραυματισμούς: «Αξιολογήθηκε και με το πέρασμα του χρόνου και την αντίδραση του ποδοσφαιριστή θα δούμε πώς θα πάει. Ο Γιώργος Μερκής έχει ένα πρόβλημα με την διάταση που επίσης δεν μπορούμε να καθορίσουμε πότε θα είναι έτοιμος».

Για τον αρχισκάουτερ: «Έχει πάρει και αυτό το θέμα το δρόμο του. Έχουν γίνει συναντήσεις με δύο υποψηφίους, θα υπάρξει και με τρίτο πολύ σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ