aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Προτεραιότητα ο επιθετικός, αλλά...»

Πετεβίνος: «Προτεραιότητα ο επιθετικός, αλλά…»

Στην βελτίωση του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας μετά το τέλος της ευρείας νίκης των γαλαζοκιτρίνων με 4-0 επί της Ανόρθωσης. Αναφέρθηκε, επίσης, στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ και τα μετεγγραφικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Μεγάλη νίκη και με ευρύ σκορ: «Είναι από τα παιχνίδια που το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κερδίσει τον χώρο του κέντρου και περισσότερη κατοχή. Δείξαμε δείγματα περισσότερα μη σωστής προσοχής, απροσεξίας και αβίαστα λάθη. Στο δεύτερο μέρος, μετά το δεύτερο γκολ κυριαρχήσαμε πλήρως. Μία δίκαια νίκη μας διατηρεί στην κορυφή. Αυτό θέλαμε και τώρα θα προσηλωθούμε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη βδομάδα. Αλλά, κι όταν τελειώσει το ντέρμπι με την ΑΕΛ το ίδιο θα λέμε. Δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις όταν είσαι στην κορυφή, πάντα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση».

Για τις μετεγγραφές: «Δεν υπάρχει κάτι. Θα περιμένουμε τον κ.Τέτι. Κοιτάζει κάποιους παίκτες. Δεν μπαίνει στη λογική της βιασύνης. Η μόνη προτεραιότητά μας είναι η εξεύρεση επιθετικού, αλλά σε ένα μετεγγραφικό μήνα μπορεί να τρέξει το οτιδήποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ