aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Πρωταθλητής ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ - Θα τα πούμε όλα στο τέλος...»

Πετεβίνος: «Πρωταθλητής ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ – Θα τα πούμε όλα στο τέλος…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος πριν την έναρξη της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με αντίπαλο την Πάφος FC, και μεταξύ άλλων… έχρισε τον κόσμο της ομάδας πρωταθλητή.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Αρχικά είπε: «Να ξεκινήσω από αυτό που είπες στην αρχή, ο κόσμος μας είναι πρωταθλητής. Δεν ξέρω αν η ΚΟΠ φέτος θα βγάλει τις προσελεύσεις αλλά εμείς που γνωρίζουμε τους αριθμούς σας λέω ότι αυτό που συνέβη φέτος με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι μοναδικό. Είναι και θέληση μας και υποχρέωση μας να στους στείλουμε στα σπίτια χαρούμενους. Ένα πρωτάθλημα το οποίο η μοίρα το έφερε να διεκδικούμε τη δεύτερη θέση μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Για να φτάσουμε μέχρι εδώ κάναμε και τα σωστά και τα λάθη μας. Πολλά λάθη μαζεμένα στην αρχή, πολλά σωστά και κάποια λάθη στη συνέχεια. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή, θα τα πούμε όλα στο τέλος. Αν προσέξατε και από πλευράς της εκπροσώπησης της διοίκησης, από το δικό μου πρόσωπο ή από μέλη του δ.σ. έχουμε διατηρήσει μια διαφορετική στάση από τις 6/4 και τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση. Δεν θέλουμε να μιλάμε γενικότερα θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις της ομάδας και μετά θα έχουμε να πούμε πολλά. Προσδοκούμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με νίκη, έχουμε προβλήματα αλλά έχουμε το ρόστερ, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Αν επηρεάζει το ότι η Πάφος δεν έχει κίνητρο: «Να σου πω κάτι. Πολλές φορές είναι καλύτερα να αντιμετωπίζεις μια ομάδα με σκοπό γιατί όταν έχεις σκοπό παίρνεις μειωμένα ρίσκα ενώ κάποιος που δεν χρειάζεται να πάρει ρίσκο είναι πιο επικίνδυνος. Μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αν είμαστε εμείς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι κανένα παιχνίδι εύκολο, το είδαμε, δεν χρειάζεται να το λέμε. Η Πάφος απλά έτυχε να είναι η έκτη ομάδα, μέχρι την προτελευταία αγωνιστική διεκδικούσε ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν μειονεκτεί».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Πάφο και τη βαριά ήττα: «Εκείνο το παιχνίδι ήταν μάθημα που μας έκανε πολύ σοφότερους και μας βοήθησε να δούμε την πραγματικότητα σε σχέση με το φετινό πρωτάθλημα. Όταν το αξιολογήσεις θα δεις ότι σιγά-σιγά αλλάζει το καθεστώς στο κυπριακό ποδόσφαιρο και πιθανόν να αλλάξει περισσότερο του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ