aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Προπαγάνδα και άλλοθι οι ξένοι διαιτητές για τις αδυναμίες τους...»

Πετεβίνος: «Προπαγάνδα και άλλοθι οι ξένοι διαιτητές για τις αδυναμίες τους…»

Στην παρουσία του κόσμου και στην στήριξη που έδωσε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μίλησε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος (Super Sport FM 104.0). Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά δεδομένα όπως επίσης και στην παρουσία των ξένων διαιτητών.

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα, τον κόσμο και την εμφάνιση, είπε: «Το πιο σημαντικό που πρέπει να κατανοήσει ο καθένας μας είναι να κοιτάξουμε όλοι τι κάναμε διαφορετικό και να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό που ξεχώρισε ήταν η θέληση και το γεγονός πως παίξαμε ως ομάδα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Να δώσουμε συνέχεια. Υπήρχε μια στήριξη από το πρώτο λεπτό, ένιωθες τη συμπαράσταση προς την ομάδα και μας έκανε να νιώσουμε για πρώτη φορά ως έδρα μας το ΓΣΠ. δεν είχαμε αυτό το όπλο, το εμφανίσαμε στο ντέρμπι και το θέλουμε και στη συνέχεια. Ειδικά μετά το γκολ ισοφάρισης, απέδειξε ο ΑΠΟΕΛ από τι είναι φτιαγμένος. Αν ρωτήσεις ένα ΑΠΟΕΛίστα τι του λείπει, θα σου πει το αίσθημα να γυρίζω ένα παιχνίδι. Αυτό το αίσθημα το είχαμε και πετύχαμε ότι πετύχαμε. Επαναλαμβάνω όμως, πως το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Να δούμε αυτό το ΑΠΟΕΛ μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει και αν κρατήσουμε αυτά τα στατιστικά, τότε θα μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τέτοιες ευκαιρίες όπως το παιχνίδι με τη Βασιλεία, όχι μόνο είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μόνο ο ΑΠΟΕΛ έφτασε εδώ. Είναι σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛίστα να λέει πως ήμουν παρών. Δεν είναι καλοί οι αριθμοί προπώλησης, υπάρχει αντίληψη γιατί γίνεται αυτό. Για παράδειγμα, οι εμφανίσεις που κάναμε ως τώρα. Η παρουσία μας όμως με τον Απόλλωνα, ελκύει τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή πετύχαμε μια εμφάνιση που μπορεί να αποτελέσει κράχτη. Για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει, πρέπει και ο κόσμος να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο».

Για τα αγωνιστικά, ανέφερε: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα μετρήσαμε 7 απουσίες. Οι επόμενες δύο προπονήσεις θα είναι πολύ σημαντικές για τον Μιχαΐλοβιτς, τον Σόουζα, τον Εφραίμ, τον Αλωνεύτη και τον Σιγκούρνταρσον. Θα είναι σοβαρό κριτήριο οι επόμενες προπονήσεις για το αν θα συμπεριληφθούν στις επιλογές του προπονητή. Ακόμη 48 ώρες».

Για τους ξένους διαιτητές, κατέληξε: «Φεύγει το επιχείρημα που αναπτύχθηκε, για να αναπτύξουν μια προπαγάνδα και να βρίσκουν άλλοθι για τις δικές τους αδυναμίες. Λάθη θα γίνονται από όλους. Δεν λέω πως δεν έγιναν λάθη, τα οποία έγιναν και σε δικά μας παιχνίδια, όμως την ίδια ώρα αντιλαμβανόμαστε πως το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Ακόμη και με το VAR γίνονται λάθη. Δεν θα ωραιοποιήσω τα πράγματα, λέω την πραγματικότητα. Από όπου κι αν φέρουμε διαιτητές τα λάθη θα γίνονται. Το θέμα είναι να έχεις την ομάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει. Πρέπει να έχουμε την καλή πρόθεση για να μιλήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ