aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Πρέπει να το έχουμε υπόψη μας...»

Πετεβίνος: «Πρέπει να το έχουμε υπόψη μας…»

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που «χαμογέλασε» στην κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, καθώς κληρώθηκε με την πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα της κλήρωσης, την ΕΝΠ. Βέβαια η ομάδα του Παραλιμνίου ανεξαρτήτως από της βαθμολογικής της θέσης στο πρωτάθλημα, έδειξε ότι είναι ικανή για παν ενδεχόμενο.

Στο πλαίσιο λοιπόν της κλήρωσης του κυπέλλου, μίλησε στα ΜΜΕ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωποτς Τύπου του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι προσεκτική, διότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.

Αναλυτικά: «Βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση και γνωρίζαμε ότι κάθε ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε αντίπαλο, θα ήταν ένα δύσκολο εμπόδιο. Η κάθε ομάδα έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη θέληση, είμαστε ο πολυτροπαιούχος του θεσμού. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια μείναμε μακριά από την κατάκτηση ενός κυπέλλου. Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ