aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ποντάρω τα λεφτά μου για τον Μπέλετς»

Πετεβίνος: «Ποντάρω τα λεφτά μου για τον Μπέλετς»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Σπορ FM 95.0), μίλησε για τη γενέθλια ημέρα του Συλλόγου, για τη σπουδαία νίκη της ομάδας επί της Καραμπάχ στο ΓΣΠ (2-1) και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σε Ευρώπη και Κύπρο.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή και τέτοιες μέρες είναι ευχάριστο να γιορτάζονται σε καλό κλίμα. Κακά τα ψέματα αν δεν παίρναμε τη νίκη ψες, δεν θα ήταν και η καλύτερη… έκπληξη σήμερα. Τέτοιες μέρες πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ανασκόπηση της ύπαρξης τέτοιων συλλόγων, τον λόγο ίδρυσης, τις χαρές – τις λύπες και να αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγάλη αξία έχει τόσο κοινωνικά όσο και αγωνιστικά η ύπαρξη σου. Το τι πρεσβεύεις και την κοινωνική σου προσφορά. Ο κάθε Αποελίστας πρέπει να είναι περήφανος», είπε στις πρώτες του τοποθετήσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο για Βούρο η ΑΕΚ Αθηνών, γράφουν για «άτυπη συμφωνία»

Ακολούθως αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καραμπάχ στο ΓΣΠ (2-1): «Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά αυτή την νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι αποτέλεσμα, είτε παίζεις καλά είτε όχι αυτό που μένει στην ιστορία είναι το αποτέλεσμα. Έτσι ήταν και το χθεσινό παιχνίδι. Όταν πετυχαίνεις μία νίκη με ανατροπή αναδεικνύεται ο χαρακτήρας σου και το DNA. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα. Η πραγματικότητα του τι χρειαζόμασταν χθες βράδυ όμως δημιουργήθηκε από εμάς, μετά την ήττα από την Ντούντελαντζ. Δεν καταφέραμε τίποτα, υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση. Δεν είναι πολλές οι διαφορές. Διαφορές που κρίνονται στις λεπτομέρειες, θα παλέψουν όλες μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα δούμε που θα κριθεί η πρόκριση, ίσως στο τελευταίο λεπτό».

Διαβάστε επίσης: «Να λέμε αλήθειες. Αν ο Ντολ δεν το αλλάξει, θα ακούει κριτική, όχι απόψεις»

Μιλώντας για τη συνέχεια και συγκεκριμένα την επόμενη αγωνιστική των ομίλων, είπε: «Είναι ακόμη ένας τελικός. Δεν είναι μόνο το ότι μας κέρδισαν στην έδρα μας , είναι και το κίνητρο που έχουν και αυτοί για βαθμολογικό όφελος. Ωστόσο ο αγώνας με την Ντούντελαντζ είναι μακριά. Θα έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου μας. Είναι ένας εύκολος προορισμός, τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες. Έχουμε 1000 εισιτήρια και αναλόγως θα δούμε αν θα ζητήσουμε και άλλα στην συνέχεια».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η χαρά του Σόουζα και η αφιέρωση στον Θεό

Μετά από σχετική ερώτηση την πίστωση του γκολ στον Νικόλα Ιωάννου, ο Νεκτάριος Πετεβίνος απάντησε: «Η ΟΥΕΦΑ έχει τοποθετήσει στον πίνακα τον σκόρερ τον Νικόλα. Έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς διαιτητή. Το πανηγύρισαν δύο παίκτες και ο Εφραίμ και ο Νικόλας, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Θα πρέπει να αλλάξουμε την σκέψη μας, σε δύο 24ωρα δίνουμε ένα σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα. Οφείλουμε και θα είμαστε έτοιμοι. Το ρόστερ είναι μεγάλο, δεν προβληματιζόμαστε. Την τελευταία τετραετία είναι τα πιο θεαματικά παιχνίδια, με μεγάλα σκορ και εναλλαγή αποτελέσματος. Είναι ένας αντίπαλος που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα ωστόσο πάμε στην Λεμεσό με μοναδικό στόχο την νίκη. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ωστόσο αύριο θα φανεί. Ο Ντε Βινσέντι και ο Γιάκολις έμειναν εκτός γιατί πιθανόν να χρησιμοποιηθούν την Κυριακή. Είναι επιλογές του προπονητή».

Ερωτηθείς για τον Βιντ Μπέλετς και εάν ο Σλοβένος τερματοφύλακας θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα σεζόν, ο Νεκτάριος Πετεβίνος γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα ανέφερε: «Υπάρχει option αγοράς για τον Μπέλετς. Θα έβαζα τα λεφτά μου, όσα έχω, ότι θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας το επόμενο καλοκαίρι».

Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος πορτιέρε παίζει στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Σαμπντόρια με τους γαλαζοκίτρινους να διατηρούν όρο υποχρεωτικής αγοράς του το ερχόμενο Καλοκαίρι (διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ