aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ποντάρετε χίλια ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο»

Πετεβίνος: «Ποντάρετε χίλια ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε σήμερα στον Super Sport FM με αφορμή την απόκτηση του Σαρφό από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ αναφέρθηκε στη μετεγγραφολογία, το ματς με τη Δόξα και το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά έχουμε την πρώτη δήλωση από πλευράς γαλαζοκιτρίνων μετά από καιρό με σιγουριά για κατάκτηση του τίτλου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων:

Για την απόκτηση του Σαρφό: «Κρίθηκε ανάγκη να προστεθεί μια επιλογή στον κεντρικό άξονα μετά τον τραυματισμό του Λουντέμο. Ήταν ένας παίκτης που ανέβαινε, ήταν καλό γρανάζι στην ομάδα και είναι λυπηρό που του συμβαίνει ένας τέτοιος τραυματισμός. Περιμένουμε να καταλήξουμε σήμερα ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Κύπρο και θα μείνει τουλάχιστον για τρεις μήνες εκτός. Το σημείο στο μετατάρσιο είναι πολύ πολύπλοκο. Θα πρέπει να τελειώσει η επέμβαση και να δούμε την αποκατάστασή του. Ο Λουντέμο θα διαγραφεί από το ρόστερ και θα δούμε το καλοκαίρι τι θα συμβεί με τον ποδοσφαιριστή. Αν δεν συνέβαινε ο τραυματισμός του Λουντέμο, πιθανότατα δεν θα παίρναμε τον Σαρφό».

Για το ενδεχόμενο τέταρτης μεταγραφής: «Παραφιλολογία και ΑΠΟΕΛ στα μεταγραφικά παράθυρα είναι έννοιες συνυφασμένες. Αυτή τη στιγμή η απάντηση είναι όχι. Δεν έχουμε πρόθεση για τέταρτη μεταγραφή. Θα προκύψει μόνο σε δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι, χτύπα ξύλο, να προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός και το δεύτερο να προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το οτιδήποτε».

Για το πώς o ΑΠΟΕΛ παίρνει στο τέλος τους παίκτες που θέλει: «Είναι λίγο απ’ όλα. Ο Σαρφό είναι ένας παίκτης που αγωνίστηκε πέρυσι στην Κύπρο και ξέρει τα μεγέθη και την εμβέλεια της κάθε ομάδας. Ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που ολοκληρώθηκε η μετακίνηση. Ήθελε να κάνει μία αλλαγή. Αφού παρουσιάστηκε η προοπτική του ΑΠΟΕΛ αποτυπώνεται το γιατί, ο μάνατζέρ του έχει πει πως ο καλύτερος παίκτης στην Κύπρο πήγε στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Είναι ένα ποδοσφαιρικό όνειρο, το έχουν πει πολλοί παίκτες».

Για την ετοιμότητα του Σαρφό: «Έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, είναι στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας του και άρχισε τρέξιμο. Θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα την ερχόμενη βδομάδα».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Αν δεν νικήσουμε θα μιλάμε για άλλα πράγματα. Τέτοιες αναμετρήσεις τις προσθέτεις, όσον αφορά τη θεωρία των μαθηματικών».

Αν αξίζει κανείς να ποντάρει… 300 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Εγώ θα έλεγα ποντάρετε και χίλια ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ