aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Πολύ χαμηλή η πρόταση της Νότιγχαμ για Ιωάννου, τίποτα για Αλ-Τάαμαρι»

Πετεβίνος: «Πολύ χαμηλή η πρόταση της Νότιγχαμ για Ιωάννου, τίποτα για Αλ-Τάαμαρι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Νικόλα Ιωάννου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έγινε οποιαδήποτε επισημη πρόταση για την απόκτησή του.

«Προέκυψε τηλεφωνική επικοινωνία ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Πρόδρομο Πετρίδη για ενδιαφέρον, καμία επίσημη πρόταση, αλλά η εξέφραση αυτού του ενδιαφέροντος ήταν πολύ πιο χαμηλή οικονομικά από τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Αυτό έγινε πριν από πέντε μέρες. Τίποτε άλλο. Όταν μιλάμε για τέτοιου μεγέθους προτάσεις δεν χρειάζεται να ετοιμαζόμαστε για αντικατάσταση του Νικόλα ή οποιουδήποτε παίκτη μας».

Όπως γράψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας, στον ΑΠΟΕΛ θα μπουν στη διαδικασία να εξετάσουν πρόταση για τον 24χρονο άσο εάν αυτή ανέρχεται γύρω στα €2.000.000. Σαφώς και οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιλαμβάνονται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο κορωνοϊός επηρέασε την αγορά και πολύ περισσότερο τις τιμές. Αλλά, όπως λένε, μπορεί να υπάρξει μία συμφέρουσα πρόταση για τον Νικόλα, αφού πάει από το καλό στο καλύτερο, διαθέτοντας ένα άκρως ελκυστικό «πακέτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ