aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Πολλές φορές γίνομαι ανακόλουθος»

Πετεβίνος: «Πολλές φορές γίνομαι ανακόλουθος»

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Αν θέλεις να επιβιώσεις σε ένα πρωτάθλημα που έδειξε και μετά την εκκίνηση της 2ης της αγωνιστικής πως θα είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ, αυτό δείχνουν τα δείγματα, ο μόνος τρόπος να εξυπηρετήσει μια ομάδα που θέλει τον τίτλο είναι όχι μόνο να μην αφαιρεί το μυαλό και τη σκέψη της από οποιαδήποτε έκπτωση, αλλά κάθε λεπτό κάθε επόμενου αγώνα, ειδικά εμείς που ξεκινήσαμε με κακό αποτέλεσμα και κακή εμφάνιση, νομίζω ότι πλέον οποιοδήποτε λάθος θα μετρά διπλά και τριπλά, φαίνεται ήδη, όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς αλλά αυτή που θα κερδίζει θα επωφελείται περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Έχουν γίνει αλλαγές, αλλάξαμε προπονητή, προσθέσαμε μέλη στο τεχνικό επιτελείο για περισσότερη υποστήριξη στην ομάδα, έχουμε παίκτες που δεν ήταν διαθέσιμοι στην πρεμιέρα, υπάρχουν περισσότερες επιλογές και πρέπει να κτίσουμε δυναμική και για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα και να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να ξεκινήσουμε να το κάνουμε πράξη. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επωμίζομαι το βάρος να μιλήσω πριν τον αγώνα και πολλές φορές είμαι ανακόλουθός σε αυτά που λέω σε σχέση με την ομάδα αλλά το σήμα που κουβαλώ στη φανέλα και η ποιότητα των παικτών θα συνδυαστούν κάποια στιγμή και θα δούμε τον ΑΠΟΕΛ που θέλουμε.

Ευελπιστούμε, αλλά δεν είναι το τι ευελπιστείς αλλά το τι γίνεται στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι αποτελέσματα, αν δεν τα πάρεις, ό,τι κι αν πεις δεν έχει ουσία. Το τι έκτισε ο ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη δεκαετία που πολλοί θα μνημονεύουν στα επόμενα χρόνια και θα θέλουν να τη φτάσουν, όχι να την ξεπεράσουν γιατί το θεωρώ αδύνατο, είναι κάτι που ναι μεν πρέπει να είναι οδηγός αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να εκτιμούμε και την προσπάθεια, να εκτιμούμε σωστά τα λάθη που κάνουμε και να εκτιμούμε ότι στον αγωνιστικό χώρο δεν πρέπει να υπάρχουν εκπτώσεις. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα, δεν κερδίζεις τίποτα χωρίς κόπο, το έχουμε αντιληφθεί με αρκετά χαστούκια.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι θέμα του προπονητή, είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει, κρίνει ποιοι μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο του, δεν μπαίνω σε αυτά τα χωράφια. Ευελπιστώ όπως ο κάθε φίλος του ΑΠΟΕΛ να δούμε σήμερα έναν καλύτερο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ