aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Πλέον συνδυάζουμε νίκες και εμφανίσεις που πείθουν»

Πετεβίνος: «Πλέον συνδυάζουμε νίκες και εμφανίσεις που πείθουν»

Δύσκολο χαρακτηρίζουν το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ζρίνσκι. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) και τόνισε μεταξύ άλλων πως θα αξιολογηθεί η περίπτωση των Μπεν Σαχάρ και Κλωναρίδη, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα. Από την άλλη, αναφέρθηκε και στον Νικόλα Ιωάννου ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ζρίνσκι: «Σε κάθε προκριματικό πρέπει να έχουμε υπόψη πως ο αντίπαλος είναι ψηλότερου επιπέδου. Αν κοιτάξει κάποιος την ιστορία της Ζρίνσκι, έχει προϊστορία στην Ευρώπη, έχει σταθερή πορεία μέχρι τον τρίτο προκριματικό. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη δική μας ευρωπαϊκή πορεία, που μας έχει βάλει σε ομίλους στα 8 από τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Στον προηγούμενο γύρο το φαβορί ήταν η Ολίμπια όμως η Ζρίνσκι προκρίθηκε. Υπάρχει βαθμός πίεσης λόγω του ότι είναι μονό παιχνίδι και κάθε λάθος μετρά. Αν δεν είσαι καλός δεν μπορείς να κερδίσεις. Τώρα συνδυάζουμε τις νίκες με εμφανίσεις που πείθουν πως γίνεται κάτι καλό. Όπως στο παιχνίδι με την Καϊσάρ. Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει φαίνεται πως η ομάδα χτίζει χαρακτήρα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κλωναρίδης, ο Σαχάρ και ο Γουίλερ είναι αμφίβολοι. Θα δούμε σήμερα αν θα γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα. Οι πρώτοι δύο είναι εκτός λίστας. Θεωρώ απίθανο να προστεθούν με μια προπόνηση. Κρίθηκαν άλλοι πιο έτοιμοι και προστέθηκαν. Αξιολογούνται καθημερινά και αυτό θα γίνει μέχρι την τελευταία στιγμή. Να περιμένουμε τη σημερινή μέρα».

Για το γεγονός πως σήμερα δεν θα είναι διαθέσιμο το ΓΣΠ λόγω του Απόλλωνα που αγωνίζεται με την Λεχ Πόζναν: «Μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα γιατί έπρεπε να βρούμε χώρο να προπονηθεί η Ζρίνσκι. Τα έχουμε διευθετήσει. Για τις συνεντεύξεις Τύπου δεν θα μπορούν να γίνουν στο ΓΣΠ λόγω του Απόλλωνα αλλά ούτε στο προπονητικό μας κέντρο λόγω της πανδημίας. Έχουμε δυσκολίες, όμως τώρα το ζητούμενο είναι να περάσουν οι κυπριακές ομάδες.

Και πρόσθεσε: «Η Ομόνοια εξασφάλισε ευρωπαϊκό όμιλο, οι υπόλοιπες το παλεύουμε. Θα είναι σημαντικό να περάσουμε στους ομίλους και οι τέσσερις. Πρέπει να συλλέξουμε ευρωπαϊκούς βαθμούς».

Για τον Νικόλα Ιωάννου: «Είναι ανοικτή περίπτωση. Αναμένουμε τις εξελίξεις. Δεν γνωρίζω που είναι. Ειδοποιήθηκε ο ποδοσφαιριστής να κάνει αυτά που πρέπει. Δεν υπάρχει καμία υπογραφή, δεν το αποκλείω να ολοκληρωθεί και σήμερα. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ