aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Παγκόσμια πρωτοτυπία με το VAR στην Κύπρο»

Πετεβίνος: «Παγκόσμια πρωτοτυπία με το VAR στην Κύπρο»

Την έντονη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε η φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την ΑΕΚ όταν οι γαλαζοκίτρινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μικέλ Γκονθαλεθ, όμως ο διαιτητής Νικόλας Νεοκλέους και το VAR δεν καταλόγισαν παράβαση. Τα παράπονα του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριου Πετεβίνου εστιάστηκαν στο γεγονός ότι ο διαιτητής δεν ζήτησε καν ενημέρωση από το VAR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το αγωνιστικό κομμάτι θα το αναλύσει ο προπονητής. Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον κ. Νεοκλέους και στο πλήρωμα του VAR, οι οποίοι είναι το πρώτο συνεργείο διαιτητών που δεν είδα τη φάση του πέναλτι (στο 45’ ). Να ευχαριστήσουμε την Cablenet που δεν είχε εκείνη την ώρα το στιγμιότυπο και το έβαλε μετά. Δυστυχώς αυτό το πράγμα που είδαμε σήμερα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Το VAR ήρθε εδώ για να βοηθά αλλά κάποιοι ανθρώποι δεν βοηθούν τον εαυτό τους. Έχουν ένα τέτοιο εργαλείο, και βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες. Βλέπουμε φάσεις και γελούμε όπως είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμένουμε και από την Ομοσπονδία. Να μας πουν να ξέρουμε αν αυτό το εργαλείο ήρθε για να βοηθήσει ή θα γελάμε και θα κλαίμε. Ο διαιτητής δεν είχε καν την αίσθηση να ζητήσει να δει τη φάση. Περιμένουμε να μας πουν την είδαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ