aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Όπως έχει ο Μπεργκ παράπονα, έχουμε και εμείς»

Πετεβίνος: «Όπως έχει ο Μπεργκ παράπονα, έχουμε και εμείς»

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά τη μεγάλη νίκη (4-2) στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολλές απουσίες των γαλαζοκιτρίνων, αλλά και τη διαιτησία της αναμέτρησης, από την οποία, όπως και ο Χένινγκ Μπεργκ, έτσι και οι ίδιοι μπορούν να έχουν παράπονα, όπως είπε.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μετά από το 65’ ήταν πολύ ανοικτό, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εκεί που πήγαμε να χάσουμε την προσήλωσή μας δείξαμε χαρακτήρα, πετύχαμε τέταρτο γκολ. Πάλι ψηλοχαλαρώσαμε. Αν δεν γινόταν το λάθος της Ομόνοιας και γινόταν το 4-3, ίσως να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Θα είναι όλα σημαντικά παιχνίδια, κάθε παιχνίδι ήταν τελικός, για τον πρώτο στόχο της εξάδας. Κάθε θέση παίζει το ρόλο της και κοιτάμε μπροστά να κυνηγήσουμε όλους τους στόχους μας. Να δούμε ποιον θα έχουμε μπροστά μας και να αρχίσουμε τα πλέι οφ».

Για τις πολλές απουσίες: «Σήμερα είχαμε οκτώ απουσίες, οκτώ παίκτες που μπορούσαν να ήταν ενδεκάδα ήταν εκτός και είχαμε στον πάγκο επτά παιδιά Κ21 και έξι Κ19. Ήρθαμε με σοβαρά προβλήματα και αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι το ρόστερ έχει βάθος και ποιότητα, αδικήσαμε πάρα πολύ τον εαυτό μας στα πρώτα παιχνίδια και τώρα προσπαθούμε να διορθώσουμε σε σχέση με το χαμένο έδαφος, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά τουλάχιστον δείχνουμε ότι έχουμε την ποιότητα να κυνηγήσουμε τον στόχο μας κι από εκεί και πέρα εναπόκειται σε εμάς».

Για τη διαιτησία: «Εμείς τοποθετούμαστε από την αρχή της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι που έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες. Όπως έχει ο Μπεργκ παράπονα, έχουμε και εμείς. Δεν καταλάβαμε που έγινε παράβαση στο πέναλτι της Ομόνοιας (σ.σ. το πρώτο). Είμαστε επίσης η ομάδα που τοποθετηθήκε πιο πρόσφατα από όλους για τον κύριο Μάζιτς».

Για τη συνάντηση με τον Μάζιτς: «Τοποθετηθήκαμε πρόσφατα για τον κ. Μάζιτς, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η λογική του στη συνάντηση με τους προέδρους γιατί παρευρεθήκαμε και στην πρώτη και δεν ακούσαμε κάτι ουσιαστικό. Συμμετείχαν έξι ομάδες από τις δώδεκα. Ζητούμε δημόσια απαντήσεις, όχι πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτή η μυστικοπάθεια δεν είναι αντιληπτή από μέρους μας. Να δούμε αν θα απαντήσει και για τη λογική στους ορισμούς διαιτητών. Υπάρχουν ομάδες που έβαλαν “Χ” σε διαιτητές. Αν είναι να λέει κάθε ομάδα ποιους διαιτητές δέχεται και ποιους όχι, τότε να το κάνουμε και εμείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ