aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Όποιος παίζει για την ισοπαλία συνήθως χάνει»!

Πετεβίνος: «Όποιος παίζει για την ισοπαλία συνήθως χάνει»!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Passing Game» στον Active ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι της ομάδας του με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Όλα τα μωρά στην πίστα

Αρχικά μίλησε για την παρουσία των οπαδών των γαλαζοκιτρίνων στο παιχνίδι: «Την αύρα του κόσμου τη νιώθουμε. Έχουμε φτάσει τις 14.500, άρα η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μας δίνει μηνύματα και sold out. Στην φετινή σεζόν τον έχουμε στερηθεί πάρα πολύ σε συνέχεια και συνέπεια. Ελπίζουμε να είναι ένα επιπλέον όπλο που χρειαζόμαστε».

Διαβάστε επίσης: Βρε καλώς τον «Βίνι»

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, είπε: «Αυτή τη στιγμή και με τα υφιστάμενα δεδομένα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Οι περιπτώσεις των Εφραίμ, Ορ και Αλωνεύτης είναι διαφορετικές. Εν τω μεταξύ χθες επέστρεψε από την Αθήνα και ο Μηνάς Αντωνίου, ο οποίος θα ξεκινήσει σιγά-σιγά το πρόγραμμα επαναφοράς».

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» του ΑΠΟΕΛ και οι 300.000 ευρώ

Ερωτηθείς για το πλάνο με το οποίο θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στο κρίσιμο ματς, τόνισε: «Ο Μπαλταζάρ δεν είναι ένας προπονητής που δείχνει 11άδα. Αναλύοντας τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αντιλαμβάνομαι ότι αυτός έχει καταλήξει στον δικό του τρόπο πως θα ξεκινήσει το πλάνο του, όμως δεν ανοίγει ποτέ τα χαρτιά του».

Διαβάστε επίσης: Το παράπονο του Πάρντο από τον ΑΠΟΕΛ και οι σκέψεις του

Σε επισήμανση ότι ο ΑΠΟΕΛ αναζητά μόνο τη νίκη ενώ ο αντίπαλος του «βολεύεται» με δύο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία), ο Νεκτάριος Πετεβίνος ήταν κάθετος: «Δηλαδή εάν παίξω με την Ντόρτμουντ που ξέρω ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία και θα προσπαθήσω, σε όλα τα άλλα παιχνίδι μόνο για τη νίκη παίζω. Δεν υπάρχει συμβιβασμός. Ότι υπάρχουν δύο αποτελέσματα που βολεύουν στο τέλος μια ομάδα, αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ούτε μπορώ να πιστέψω, και το διακρίνουμε αυτό μέσα και από τις δηλώσεις των ανθρώπων του Απόλλωνα, ότι θα έρθει για την ισοπαλία. Όποιος παίζει για την ισοπαλία συνήθως χάνει! Αυτή είναι η ποδοσφαιρική πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης: Οι τέσσερις πυλώνες για την εκτόξευση του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ