aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Όποιος καταγγέλει να έχει αποδείξεις, ως ΑΠΟΕΛ πέρασαμε πολλά από τέτοιες καταγγελίες»

Πετεβίνος: «Όποιος καταγγέλει να έχει αποδείξεις, ως ΑΠΟΕΛ πέρασαμε πολλά από τέτοιες καταγγελίες»

Ερωτηθείς να σχολιάσει τα γεγονότα με την κατάθεση του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου, ο εκπρόσωπους τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, στον Super Sport FM, τόνισε ότι πρόκειται για ένα δυσάρεστο θέμα στο οποίο θα έπρεπε όλες οι πλευρές να ξεκαθαρίσουν και όχι να το συντηρούν.

Σχολίασε ότι θα έπρεπε να μπει ένα τέλος σε αυτό το μπάχαλο των τελευταίων ημερών, ενώ δήλωσε παράλληλα πως όποιος καταγγέλει κάτι θα πρέπει να έχει αποδείξεις. Στην Κύπρο δυστυχώς υστερούμε σε αυτό είπε, αλλά επίσης και πως ο ΑΠΟΕΛ πέρασε πολλά στο παρελθόν από τέτοιες καταγγελίες.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να ακούμε ανθρώπους εκτός ποδοσφαίρου να τοποθετούνται και να έχουν άποψη επί των θεμάτων του ποδοσφαίρου, ενώ όταν υπάρχει η ανάγκη, είναι απώντες. Όλη αυτή η παραφιλολογία που αφορά την υπόθεση της κατάθεσης Παπασταύρου, δημιουργεί ένα σοβαρό θέμα αφού συντηρεί την προκατάληψη στον χώρο του ποδοσφαίρου. Θα έπρεπε όλες οι πλευρές να ξεκαθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα και όχι να το συντηρούν. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα μπάχαλο στην υπόθεση. Ο πρόεδρος της επιτροπής λέει πως δεν έγινε κατάθεση, ενώ ο ερευνών λειτουργός λέει πως είναι ο μόνος που έχει την κατάθεση και δεν ξέρει αν θα είναι στη νέα επιτροπή κλπ. Στην Κύπρο, κάποιος που καταγγέλλει θα πρέπει να έχει αποδείξεις σε αυτό που καταγγέλλει. Σε αυτό δυστυχώς υστερούμε πολύ. Περάσαμε και εμείς ως ΑΠΟΕΛ αρκετά με τέτοιες καταγγελίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ