aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ομάδες που πέρσι δεν μιλούσαν φέτος ξέσπασαν» (η απάντηση για μετεγγραφή)

Πετεβίνος: «Ομάδες που πέρσι δεν μιλούσαν φέτος ξέσπασαν» (η απάντηση για μετεγγραφή)

Το κεφάλαιο απόκτησης ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού έκλεισε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε πως όντως εξετάστηκε το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή από την εγχώρια αγορά με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο από την στιγμή που δεν προέκυψε πρόσφορο έδαφος η ομάδα συνεχίζει με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Σχολιάζοντας τα θέματα διαιτησίας ο Νεκτάριος Πετεβίνος υπογράμμισε πως φθάσαμε στην κορυφή του παγόβουνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν ένα παιχνίδι επιβίωσης στο θεσμό του Κυπέλλου απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Σαλαμίνα. Ήταν ντέρμπι και όχι άδικα, καθώς σε ένα αγώνα χωρίς αύριο ευτυχώς με μια μεστή εμφάνιση βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε μια δίκαιη πρόκριση. Είχαμε την ουσία και στο ποδόσφαιρο αυτό είναι που μετρά. Στα θετικά είναι ότι δείξαμε ότι βήμα – βήμα χτίζουμε και καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Άπαντες στον ΑΠΟΕΛ κατανοούν το κακό ξεκίνημα της ομάδας και θέλουν να δώσουν απαντήσεις, δεν ήρθαν απλά στην ομάδα για περίπατο. Μόνο με οικογενειακό κλίμα μπορούμε να πάμε μπροστά κάτι που φάνηκε και στον ξεχωριστό πανηγυρισμό του πρώτου γκολ στον αγώνα με την Σαλαμίνα. Για ακόμα μια φορά φάνηκε και η στήριξη του κόσμου που λέμε τόσες μέρες. Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε ο κόσμος μας είναι εκεί και είναι υποχρέωση μας να τους ευχαριστήσουμε».

Για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ: «Δεν παίζει κανένα ρόλο με ποια ομάδα παίζουμε. Σε ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα θέμα υποτίμησης αντιπάλου. Αν το κάνεις αυτό θα τιμωρηθείς. Η ΠΑΕΕΚ είναι μια καλή ομάδα και οργανωμένη, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Με την στήριξη του κόσμου αλλά και με τις λίγες προπονήσεις που έμειναν μπροστά μας πάμε αποφασισμένη για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς».

Για τα αγωνιστικά νέα, είπε: «Υπάρχουν ακόμη αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Βινίσιους θα είναι εκτός έξι με οκτώ εβδομάδες. Την στιγμή που χτύπησε ο Σάντος, την ίδια βραδιά υπήρξε μια συνάντηση που κοιτάξαμε με όλα τα ενδεχόμενα παικτών που θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε και να αποτελέσουν πραγματική ενίσχυση, εξετάσαμε 2-3 περιπτώσεις που υπάρχουν στην Κύπρο. Μόνο δανεισμούς ενός Κύπρου μπορούσαμε. Από την στιγμή που δεν προέκυψε οποιαδήποτε συμφωνία από εκείνη την ημέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο για να εξετάσεις. Κοιτάζεις ότι έχεις μπροστά σου και εξετάζεις τι μπορούν να σου προσφέρουν, όπως είναι η περίπτωση του Πολυκάρπου. Μιλήσαμε την προηγούμενη Δευτέρα, δεν έχουμε να πούμε οτιδήποτε άλλο».

Για τα θέματα διαιτησίας: «Φθάσαμε στην κορυφή του παγόβουνου. Περιμέναμε σημαντική βελτίωση αλλά τελικά βλέπουμε χειρότερα πράγματα. Πέρσι υπήρχε η δικαιολογία ότι το VAR είναι καινούργιο, αλλά φέτος δεν υπάρχει λογική για αυτά τα λάθη. Υπάρχει και το θέμα προκατάληψης πλέον. Αρκετές ομάδες που πέρσι δεν μιλούσαν φέτος ξέσπασαν και ήταν αναμενόμενο. Όλα αυτά θα τα μεταφέρουμε και εμείς στον υπεύθυνο διαιτησίας και περιμένουμε να δούμε αλλαγές. Επίσης να πω ότι δεν πρέπει κάποιοι δημοσιογράφοι να κατακρίνουν τις ανακοινώσεις των ομάδων για τη διαιτησία, καθώς για να φτάσουν οι ομάδες σε τέτοιο σημείο πρώτα κάνουν δεκάδες εισηγήσεις χωρίς ανταπόκριση. Όλες οι ομάδες θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, δεν μιλάμε απλά για ένα κακό σφύριγμα. Το τι συμβαίνει στην κυπριακή διαιτησία δεν γίνεται αποδεκτό από τον ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε την συνάντηση για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ