aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Οι αποφάσεις θα ανακοινώνονται. Είναι θέμα του προπονητή…»

Πετεβίνος: «Οι αποφάσεις θα ανακοινώνονται. Είναι θέμα του προπονητή…»

Τον χαμένο τελικό με την ΑΕΛ, το θέμα που προέκυψε με τον Πάολο Τραμετσάνι και τα ανοικτά μέτωπα στο κεφάλαιο προγραμματισμός σχολίασε στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάλλιστα θα μπορούσαμε να αντιμετωπίζαμε τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος χωρίς σοβαρότητα, όμως το κάναμε και ήμασταν σοβαροί. Τα κερδίσαμε και μάλιστα με καλές εμφανίσεις και πήγαμε στον τελικό με τις ιδανικές συνθήκες, αλλά δεν τα καταφέραμε και φταίμε μόνο εμείς».

Πότε σας είχε πει τις σκέψεις του ο Τραμετσάνι; Μέσα στο Πάσχα; «Τι σημασία έχει το πότε; Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που σκέφτηκε το οτιδήποτε. Είναι θέμα του προπονητή, δεν έχει καθοριστεί συνάντηση μαζί του. Το χειρίζεται ο Ντομένικο Τέτι μαζί με τον Τραμετσάνι».

Για τις κινήσεις προγραμματισμού: «Ανακοινώσαμε την λύση συνεργασίας μας με τον Ντελατόρε. Ο τραυματισμός ήταν ο κύριος λόγος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πολλά ανοικτά μέτωπα, δεν θα μπω στην διαδικασία να τα σχολιάσω. Όταν υπάρχει απόφαση για οτιδήποτε θα την ανακοινώνουμε».

Υπάρχει κάτι προχωρημένο στο κεφάλαιο μετεγγραφές; «Δεν είμαστε προχωρημένοι με κάποιον παίκτη αυτή την στιγμή. Η προτεραιότητα είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων και αυτά θα ακολουθήσουν από την επόμενη εβδομάδα».

Έφερε απογοήτευση η απώλεια του κυπέλλου; «Από όλους υπάρχει πικρία. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πρωτοπόρος και θα εξακολουθήσει να είναι σε πάρα πολλούς τομείς. Θα έχουμε και αποτυχίες. Αυτό που πρέπει να λύσουμε είναι το κομμάτι των χαμένων των τελικών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ