aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ο Πιέρος θα ήταν ήδη εδώ»

Πετεβίνος: «Ο Πιέρος θα ήταν ήδη εδώ»

«Όταν κάποτε επιστρέψω στην Κύπρο, τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο ΑΠΟΕΛ».Η χθεσινή δήλωση του Πιέρου Σωτηρίου στον Αctive 107,5 & 102,5, στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» καταδεικνύει το ισχυρό δέσιμο του διεθνούς φορ με την ομάδα που απετέλεσε το εφαλτήριο στην καριέρα του. Και ταυτόχρονα πως οι γαλαζοκιτρινοι έχουν πάντα τον πρώτο λόγο αλλά ίσως και τον τελευταίο όταν ο σέντερ φορ της Αστάνα, κατηφορίσει στην Κύπρο.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο Πιέρος Σωτηρίου πέραν από τα όσα έχει κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και παρά πολλές θυσίες, χρωστά πάρα πολλά στον ΑΠΟΕΛ με την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και με την εμπειρία που του έδωσε κάνοντας για τόσα χρόνια πρωταθλητισμό. Φυσικά για να ξαναδούν οι φίλοι των γαλαζοκιτρινων τον Πιέρο στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να περιμένουν κάποια χρόνια, αφού όπως ο ίδιος είπε χθες στον «Αctive» στόχος του είναι να παραμείνει  για αρκετά χρόνια ακόμα, στο εξωτερικό ζώντας το όνειρό του. Τοποθετήσεις που θα μπορούσαν να αποτελούν και την απάντηση στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον διεθνή φορ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα σε ερώτηση κατά πόσο ενδέχεται να προκύψει θέμα επιστροφής του Πιέρου Σωτηρίου στον ΑΠΟΕΛ, στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο: «Αν υπήρχε περίπτωση επιστροφής του Πιέρου νομίζω ότι θα ήταν ήδη εδώ. Αυτή την στιγμή δεν μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη γιατί η Αστάνα θα πάει να παίξει και ευρωπαϊκά παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ