aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ο καθένας φέρει ευθύνη. Να παίξουμε ως ΑΠΟΕΛ να τελειώνει αυτή η ιστορία»

Πετεβίνος: «Ο καθένας φέρει ευθύνη. Να παίξουμε ως ΑΠΟΕΛ να τελειώνει αυτή η ιστορία»

Ευθύνες σε όλους στον «Αρχάγγελο» για το κατάντημα του ΑΠΟΕΛ να αγωνιστεί στο δεύτερο γκρουπ απέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Μιλώντας πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί όπως αρμόζει η ιστορία της στα επόμενα παιχνίδια και να κυνηγήσει τη μοναδική οδό που της έχει απομείνει για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι μια στιγμή και σελίδα που κανείς στον ΑΠΟΕΛ δεν θα ήθελε να γραφτεί. Ο καθένας στον “Αρχάγγελο” φέρει ευθύνη. Πετάξαμε βαθμούς με δική μας υπαιτιότητα και πρέπει να κουβαλήσουμε την ευθύνη. Πρέπει να παρουσιαστούμε και σήμερα και σε όλα τα επόμενα παιχνίδια ως ΑΠΟΕΛ για να τελειώνει μια και έξω αυτή η ιστορία και την ίδια ώρα να κοιτάξουμε τη μοναδική οδό που μπορεί η ομάδα να βγει στην Ευρώπη που είναι το Κύπελλο. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδείξουμε ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια, είπε: «Τα τελευταία εφτά χρόνια βλέπαμε πως μια ομάδα κέρδιζε και έσπαζε ρεκόρ και αυτός ήταν ο ΑΠΟΕΛ γιατί ήταν καλύτερη ομάδα και όταν υπάρχει καλύτερη ομάδα στο γήπεδο θα κερδίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ