aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να έχει παράπονο με τις ποινές»

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να έχει παράπονο με τις ποινές»

Επιστροφές των Κβιλιτάια, Κοσταντίνοφ και Νταουσβίλι προανήγγειλε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στον Super Sport FM αναφέρθηκε και στις ποινές του Αθλητικού Δικαστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με τη Δόξα, είπε: «Ο στόχος είναι η πέμπτη σερί νίκη. Έχουμε ακόμη δύο μέρες προετοιμασίας για ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ χαμηλή συγκομιδή και αυτές οι ομάδες έχουν υψηλότερα ρίσκα, δεν έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με εμάς. Τα λέω όλα αυτά για να τονίσω ότι προετοιμαζόμαστε τόσο πνευματικά και σωματικά για να πάμε στην έδρα της Δόξα και να πάρουμε το ζητούμενο. Πιστεύουμε ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ είναι ο κακός του εαυτός».

Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Δόξας: «Γνωρίζω ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και ο καλύτερος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο θα επηρεάσει. Εξάλλου και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο. Σαφώς και ένας καλός αγωνιστικός χώρο ευνοεί μια ομάδα με περισσότερη ποιότητα. Θα δείξει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Τρεις σίγουρα δεν υπολογίζονται. Είναι ο Μορέιρα, ο Μπέλετς και ο Καρώ. Ο τελευταίος άρχισε τρέξιμο. Ο Σούσιτς και ο Φεράρι ακολουθούν τμήματα της προπόνησης και ακολουθούν και το δικό τους πρόγραμμα. Θεωρώ πως δύσκολα θα προλάβουν. Επιστροφές είναι ο Κοσταντίνοφ και ο Κβιλιτάια, αλλά και ο Νταουσβίλι που εξέτισε την ποινή του. Όσες φορές κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο το κάναμε με απουσίες και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρος ο κ. Μιλόγεβιτς. Γνωρίζουμε σε ποια σημεία χρήζουμε βελτίωσης. Αν η επιθετική μας έκφραση ήταν πιο ουσιαστική θα κάναμε το έργο μας πιο εύκολο και θα ήμασταν και πιο μάγκες να μην δίνουμε δικαίωμα σε κάποιο να ρωτά για τη συνολική εικόνα που παρουσιάζουμε. Επίσης, έχουμε πει ότι πολύ λίγοι θα θυμούνται την απόδοση του ΑΠΟΕΛ είτε με την Ανόρθωση είτε με την ΕΝΠ, αλλά το ότι πήραμε τους βαθμούς. Φυσικά αν προκαλείς την τύχη σου, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Είναι σ’ αυτό που δουλεύουμε, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ αυτό. Θα δανειστώ μία δήλωση του κ. Μιλόγεβιτς. Την άμυνα μπορείς να τη διδάξεις, την επίθεση δύσκολα. Θέλω να ευελπιστώ ότι θα αλλάξουμε σ’ αυτό το κομμάτι. Αυτό που βαραίνει και τους τρεις επιθετικούς μας είναι ότι κανένας δεν έβαλε γκολ. Χρειάζεται μια καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».

Για τον κόσμο: «Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία δύο χρόνια είναι ασύγκριτο με άλλες ομάδες. Είχαμε sold out φέτος στην Ευρώπη στη νότια, κάτι που δεν είχαμε σε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Πέρυσι είχαμε sold out σε εφτά συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Καμία άλλη ομάδα δεν έκανε sold out φέτος στην Περιστερώνα».

Για τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή: «Εξ όσων γνωρίζουμε, οι ποινές καθορίζονται από τις παραπομπές. Αν κάποιος συγκρίνει τις ποινές που επιβλήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων έχουν δεχθεί τη μεγαλύτερη ποινή. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δω ένα ρεπορτάζ για το ποιες ομάδες έχουν τιμωρηθεί περισσότερο από τον Αθλητικό Δικαστή τα τελευταία δύο-τρία χρόνια. Αν μία ομάδα θα έπρεπε να έχει παράπονο από τις ποινές είναι ο ΑΠΟΕΛ. Να θυμίσω ότι τα επεισόδια στο Τσίρειο ήταν τα τελευταία, όχι τα μοναδικά. Έγιναν σοβαρότερα προηγουμένως»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ